aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΛέστερ-Ρότζερς: «Δεν υπάρχει χρονοδιάγραμμα για την επιστροφή του Μάντισον»

Λέστερ-Ρότζερς: «Δεν υπάρχει χρονοδιάγραμμα για την επιστροφή του Μάντισον»

Η Λέστερ δεν σκοπεύει να πιέσει τον Τζέιμς Μάντισον για την επιστροφή του στη δράση μετά τον σοβαρό τραυματισμό του στο ισχίο που τον κράτησε εκτός από τα τρία τελευταία παιχνίδια της σε όλες τις διοργανώσεις, όπως τόνισε κι ο προπονητής της Μπρένταν Ρότζερς.

Ο Μάντισον που μετράει 11 γκολ και 10 ασίστ σε Αγγλία και Europa League την εφετινή σεζόν, έχασε τα 6 τελευταία παιχνίδια της περσινής χρονιάς με αντίστοιχο τραυματισμό που τον οδήγησε στο χειρουργείο. «Ακόμη κάνει θεραπείες κι ακολουθεί τις οδηγίες της ιατρικής ομάδας.

Για τον Τζέιμς δεν υπάρχει συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα επιστροφής του στο γήπεδο, ευελπιστούμε πως θα αρχίσει να νιώθει σταδιακά καλύτερα» είπε αρχικά ο Ρότζερς και πρόσθεσε: «Έκανε νέες εξετάσεις που έδειξαν ότι πάει καλύτερα, όμως έχει ευαισθησία στο συγκεκριμένο σημείο. Είμαστε αισιόδοξοι πως μέσα στις επόμενες εβδομάδες η κατάστασή του θα βελτιωθεί»

Η Λεστερ βρίσκεται στην 3η θέση της βαθμολογίας της Premier League με 50 βαθμούς, όμως κράτησε χαμηλούς τόνους ενόψει της τελικής ευθείας της σεζόν. «Δεν μπορούμε να λέμε πολλά από τώρα. Μένουν 11 παιχνίδια και είναι αρκετά για κάθε ομάδα. Αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να παίζεις και να επικεντρώνεσαι μόνο στο επόμενο.

Δεν έχει σημασία να είσαι στην πρώτη τετράδα τώρα ή στην 6η θέση. Σημασία έχει που θα βρίσκεσαι μετά το 38ο ματς. Πάντα ψάχνεις τρόπους για να κάνεις πιο σκληρή την ομάδα σου και να της δώσεις κίνητρα. Ευτυχώς έχουμε πολύ σωστή νοοτροπία εδώ… Οι παίκτες δουλεύουν πολύ σκληρά και δεν κοιτάμε τους τραυματισμούς μας».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ