aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΛέστερ: Ο ιδιοκτήτης, η κόρη του κι άλλοι τρεις επέβαιναν στο μοιραίο ελικόπτερο

Λέστερ: Ο ιδιοκτήτης, η κόρη του κι άλλοι τρεις επέβαιναν στο μοιραίο ελικόπτερο

ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΘΕΟΧΑΡΟΥΣ

Πέντε άτομα βρισκόντουσαν στο ελικόπτερο την ώρα του δυστυχήματος στο Λέστερ και με το οποίο ο ιδιοκτήτης των «αλεπούδων» Βιχάι Σριβανταναπράμπα, αποχώρησε από το γήπεδο έπειτα από τον αγώνα της ομάδας του με τη Γουέστ Χαμ το βράδυ του Σάββατου (27/10).

Στο ελικόπτερο, σύμφωνα με το BBC επιβεβαιώθηκε πως βρισκόταν ο ιδιοκτήτης της Λέστερ, ενώ νεότερη πληροφόρηση αναφέρει πως σ’ αυτό επέβαινε κι η κόρη του, δύο πιλότοι, και ένα ακόμη άτομο το οποίο ακόμη δεν κατονομάστηκε.

Δεν υπάρχουν ακόμη επίσημες πληροφορίες εάν έχει επιβιώσει κάποιος από τους επιβαίνοντες, ωστόσο, σύμφωνα με αρκετά αγγλικά ΜΜΕ, τα νέα δεν είναι καλά. Επίσης, οι οπαδοί της ομάδας έχουν ήδη αρχίσει να τον θρηνούν, πηγαίνοντας έξω από το γήπεδο για να αφήσουν λουλούδια και αντικείμενα στη μνήμη του οπως θα δείτε πιο κάτω.

Από στιγμή σε στιγμή αναμένεται να τοποθετηθεί επίσημα η Λέστερ. Ο δημοσιογράφος της Daily Mirror, Μάρτιν Φρίκερ με «τιτίβισμα» ενημέρωσε πως παράγοντες της πρώην πρωταθλήτριας της Αγγλίας συγκεντρώθηκαν στο γήπεδο και συνεδριάζουν για την τραγωδία. Υπενθυμίζουμε πως μέχρι στιγμής μόνο το BBC μετέδωσε είδηση αναφορικά με τον Ταϊλανδό επιχειρηματία Βιχάι Σριβανταναπράμπα, επισημαίνοντας πως βρισκόταν στο μοιραίο ελικόπτερο. Η Λέστερ, αλλά και η εταιρία King Power εδώ και 11 ώρες έχουν απενεργοποιηθεί και δεν δίνουν τίποτα απολύτως ούτε για τον ιδιοκτήτη, ούτε για το αν επέβαιναν κι άλλοι άνθρωποι στην πτήση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Μαρτυρία από τον τόπο της συντριβής: «Αστυνομικός προσπάθησε να σπάσει το παράθυρο του ελικοπτέρου»

Λέστερ: Παραμένει «παγωμένη» μισό 24ωρο μετά από τη συντριβή του ελικοπτέρου

Eπιβεβαιώθηκε η παρουσία του ιδιοκτήτη της Λέστερ στο ελικόπτερο

Συνετρίβη το ελικόπτερο του ιδιοκτήτη της Λέστερ έξω από το γήπεδο! (pics & vid)

H πρώτη ανακοίνωση της Λέστερ για την πτώση του ελικοπτέρου

Τραγωδία Λέστερ: Ο ήχος της συντριβής ακούστηκε live στο BT Sport! (vid)

Απαρηγόρητος ο Κάσπερ Σμάιχελ για την τραγωδία στο Λέστερ…

Το έκτακτο δελτίο του SKY NEWS με το φλεγόμενο ελικόπτερο

To φλεγόμενο πρωτοσέλιδο των «Sunday Times» για τη συντριβή του ελικοπτέρου

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ