aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΛέστερ για Ευρώπη, Νιούκαστλ για… φούντο! (video)

Λέστερ για Ευρώπη, Νιούκαστλ για… φούντο! (video)

Να περάσει ο επόμενος! Με ψυχή και ρέντα… πρωταθλήτριας, η Λέστερ επικράτησε 3-2 της Νιούκαστλ στο ”St. James’s Park”, πανηγυρίζοντας την τρίτη συνεχόμενη νίκη της στην Premier League, που τη φέρνει, πια, στην 8η θέση της βαθμολογίας, με τις «αλεπούδες» να αρχίζουν, πλέον, να ονειρεύονται Ευρώπη!

Η ομάδα του Κλοντ Πιελ, αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ μόλις στο 4′, από το τέρμα του Χοσέλου, ισοφάρισε σε ανύποπτο χρόνο με τον Μαχρέζ (20′) και μάλιστα, με τη συμπλήρωση μιας ώρας παιχνιδιού (60′), Ντιμάρι Γκρέι έφερε «τούμπα» τις «καρακάξες». Οι τελευταίες, ωστόσο, έφεραν εκ νέου στα ίσα το παιχνίδι, με τον Ντουάιτ Γκέιλ, στο 73.

Το φινάλε σε ένα, ούτως ή άλλως, συγκλονιστικό ματς, με τους παίκτες των δύο ομάδων να «οργώνουν» τον αγωνιστικό χώρο, ήταν… ακατάλληλο για καρδιακούς. Γεγονός, που αποδείχθηκε στο 86’…

Ο Αγιόθε, στην προσπάθειά του να απομακρύνει την μπάλα, την κάρφωσε στο «Γ» του δικού του τέρματος, χαρίζοντας στη Λέστερ ακόμη ένα σπουδαίο «τρίποντο». Όσο για τη Νιούκαστλ, βρίσκεται μόλις δύο βαθμούς πάνω από την επικίνδυνη ζώνη, όντας χωρίς νίκη από τις 21 Οκτωβρίου και ο Ράφα Μπενίτεθ θα πρέπει να κάνει κάτι άμεσα, πριν ξαναγίνει… ασανσέρ η ομάδα του.



Το πρόγραμμα της 16ης αγωνιστικής 

Σάββατο 9 Δεκεμβρίου

Γουέστ Χαμ-Τσέλσι 1-0
(6’ Αρναούτοβιτς)

Μπέρνλι-Γουότφορντ 1-0
(45’ Άρφιλντ)

Κρίσταλ Πάλας-Μπόρνμουθ 2-2
(41’ πέν. Μιλιβόγεβιτς, 44’ Νταν / 10’, 45’+3’ Ντεφόε)

Χάντερσφιλντ-Μπράιτον 2-0
(12’, 43’ Μουνιέ)

Σουόνσι-Γουέστ Μπρόμ. 1-0
(81’ Μπονί)

Τότεναμ-Στόουκ 5-1
(21’ Σόουκρος πέν., 53’ Σον, 54’, 65’ Κέιν, 74’ Έρικσεν / 80’ Σόουκρος)

Νιούκαστλ-Λέστερ 2-3

Κυριακή 10 Δεκεμβρίου

Σαουθάμπτον-Άρσεναλ 14:00
Λίβερπουλ-Έβερτον 16:15
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Μάντσεστερ Σίτι 18:30

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ