aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΛες και σταμάτησε ο χρόνος στην Ανόρθωση, ο κλήρος πέφτει στον Στεφανέλι

Λες και σταμάτησε ο χρόνος στην Ανόρθωση, ο κλήρος πέφτει στον Στεφανέλι

ΤΟΥ ΙΑΚΩΒΟΥ ΚΑΚΟΥΡΗ

Το σοκ από τον αποκλεισμό από το θεσμό του κυπέλλου στο Παραλίμνι ήταν τόσο ισχυρό που λες και σταμάτησε ο χρόνος στο στρατόπεδο της Ανόρθωσης. Μαζί σταμάτησαν κι οποιεσδήποτε «ενέργειες» που συνήθως συνοδεύουν μία… κατραπακιά. Για παράδειγμα, αυτή τη φορά ούτε «ο Παντελή έτριξε τα δόντια», ούτε «ο Στρέπελ μίλησε με σκληρή γλώσσα»…

Επίσης, μπήκαν στο ψυγείο οι προσπάθειες για ενίσχυση και ο 38χρονος τερματοφύλακας Ντίτερικ Μπουρ, για τον οποίο ο Ολλανδός τεχνικός πιστεύει ότι μπορεί να προσφέρει λύσεις, θα πρέπει να περιμένει. Οι ίδιοι οι ποδοσφαιριστές της «Κυρίας» αντιλαμβάνονται μεν το μέγεθος της αποτυχίας, αλλά από την άλλη δεν δείχνουν να διαθέτουν τα εφόδια για το δικό τους γιατρικό. Οπόταν, οι ώρες κυλούν αργά και βασανιστικά μέχρι την αυριανή αναμέτρηση με αντίπαλο την ΑΕΚ στην Αρένα.

Διαβάστε επίσης: Τελειώνει στην επόμενη… στραβή ο Στρέπελ

Κακά τα ψέματα, είναι άλλο ένα επικίνδυνο σταυροδρόμι για το μέλλον της Ανόρθωσης στη σεζόν 2018-19. Ίσως να ‘ναι και το πιο… ολισθηρό στην τρέχουσα περίοδο. Είναι βέβαιο ότι μία ήττα θα φέρει αλυσιδωτές αντιδράσεις. Ουσιαστικά ο Στρέπελ παίζει το… κεφάλι του, ενώ κι η διοίκηση Ανδρέα Παντελή δεν μπορεί να κοιμάται ήσυχη. Είναι τόσα πολλά τα εμπόδια και τα λάθη που προηγήθηκαν (όχι μόνο το τελευταίο διάστημα) συσσωρεύτηκε μεγάλος όγκος αρνητικής ενέργειας που, πλέον, πολύ δύσκολα μπορεί να εκτονωθεί.

Διαβάστε επίσης: Κόουτς, δεν το έσωσες με τα «αινίγματα»… το αντίθετο

Κι επειδή, λίγο – πολύ, τα δεδομένα στο έμψυχο δυναμικό είναι γνωστά σε όλους, η μοναδική αισιόδοξη νότα ή αν θέλετε πηγή ελπίδας, έχει ονοματεπώνυμο: Νίκολα Στεφανέλι! Όσο κι αν ακούγεται παράξενο, ο Αργεντινός επιθετικός, πριν καλά – καλά φορέσει τη φανέλα με τον φοίνικα, αναλαμβάνει το βαρύ φορτίο ως εμπροσθοφυλακή για να ξημερώσει μία καλύτερη μέρα. Επειδή οι πλείστοι κυανόλευκοι απογοητεύουν και το σύνολο μοιάζει με εκτροχιασμένη αμαξοστοιχία, ο κλήρος πέφτει στον Στεφανέλι για να αναλάβει ένα ρόλο «τιμονιέρη» στην προσπάθεια για επιστροφή στις ράγες.

Διαβάστε επίσης: «Τρύπα» €2.000.000, «ανοικτό» του Λέβι, τρέχει για Ντούρις

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο πρώην επιθετικός της ΑΪΚ Στοκχόλμης, αφήνει καλές εντυπώσεις στις προπονήσεις. Χαρακτηρίζεται ως γρήγορος, με πολύ καλά ποσοστά στο σκοράρισμα κι οι συγκυρίες οδηγούν στο συμπέρασμα ότι ο Στρέπελ δεν έχει άλλη επιλογή παρά να τον συμπεριλάβει στο αρχικό σχήμα. Πώς θα καταφέρει να «παντρευτεί» με τους υπόλοιπους, είναι μία πονεμένη ιστορία, αλλά ελλείψει άλλων αξιόπιστων λύσεων, οι Ανορθωσιάτες θα έχουν τα μάτια τους καρφωμένα στον Αργεντινό.

Πέραν του Στεφανέλι, δεν αποκλείεται ο Στρέπελ, να ανακατέψει την τράπουλα, άλλη μία φορά. Είναι τόσοι οι πολλοί της «Κυρίας» που «φωνάζουν» ότι η προσφορά τους είναι μηδαμινή που θα ‘λεγε κανείς ότι παίζονται οι μισές θέσεις της ενδεκάδας. Ένας εκ των Ντουρίς και Κατσαράβα δεν θα χωρέσει στη γραμμή κρούσης, ενώ και στο χώρο του κέντρου, πιθανολογούνται αλλαγές με τον πιτσιρικά Μιχάλη Ιωάννου, να έχει ελπίδες για το αρχικό σχήμα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ