aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΛεπτομέρειες για τους κατόχους διαρκείας

Λεπτομέρειες για τους κατόχους διαρκείας

Η ΑΕΛ ενημερώνει τους κατόχους των εισιτηρίων διαρκείας κατηγορίας «Lion Premium» και «Lion» ότι με την επίδειξη της κάρτας τους μέχρι και τις 17 Μαΐου στο AEL Official Shop, μπορούν να αγοράσουν μέχρι και τέσσερα εισιτήρια για το τελικό της 22ας Μαΐου απέναντι στον ΑΠΟΕΛ για τα τμήματα 204, 205, 206. Οι συγκεκριμένες θέσεις έχουν κρατηθεί αποκλειστικά και βρίσκονται στο κέντρο της δυτικής κερκίδας του ΓΣΠ (ακολουθεί σχεδιάγραμμα).

Επίσης, υπάρχει περιορισμένος αριθμός θεωρείων (BOX) δέκα θέσεων προς 300 ευρώ έκαστος προς διάθεση. Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι για τα θεωρεία όπως αποστείλουν ηλεκτρονικό μήνυμα στο [email protected]. Θα κρατηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας.

Για όσον αφορά στην τιμή των παιδικών εισιτηρίων του τελικού ξεκαθαρίζουμε ότι ως εκ παραδρομής η ΚΟΠ έδωσε αρχική τιμή πέντε ευρώ με αποτέλεσμα να διατεθεί μικρός αριθμός εισιτηρίων με αυτή την τιμή αντί του ενός ευρώ που είναι η σωστή τιμή.

Παρακαλούνται όσοι αγόρασαν με την τιμή των πέντε ευρώ, όπως προσέλθουν στο AEL OFFICIAL SHOP για να τους επιστραφεί το ποσό.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ