aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΛεπτομέρειες για το φιλικό με Άρη

Λεπτομέρειες για το φιλικό με Άρη

Η τελευταία πρόβα της Ανόρθωσης ενόψει της πρεμιέρας του πρωταθλήματος έχει προγραμματιστεί για το Σάββατο 12 Αυγούστου (20:00), με αντίπαλο τον Άρη στο «Αντώνης Παπαδόπουλος». Ο Ρόνι Λέβι αναμένεται να παρουσιάσει και πάλι βασικό σχήμα. 

Η γενική είσοδος έχει οριστεί στα 10 ευρώ και 1 ευρώ για τα παιδικά. Τα εισιτήρια διαρκείας ισχύουν κανονικά για τον αγώνα ενώ θα ανοίξουν όλες οι κερκίδες του γηπέδου, όπως και τα VIP seats. Οι είσοδοι θα ανοίξουν μια ώρα πριν τον αγώνα και συγκεκριμένα στις 19:00.

Υπάρχει το ενδεχόμενο να προβεί σε μία ή δύο αλλαγές σε πρόσωπα, συγκριτικά με τους έντεκα που παρέταξε την περασμένη Τρίτη, στο φιλικό 1-0 (με σκόρερ τον Καρλίτος) επί του Εθνικού στο Δασάκι.

Θυμίζουμε ότι ο Ισραηλινός τεχνικός είχε επιλέξει τον τερματοφύλακα Αρούς, τους στόπερ Ντουγκλάο και Σίλντενφελντ, τους ακραίους μπακ Μπανταλόφσκι και Πράνιτς, τους μέσους Σιβού, Βίκτορ και Γκάντσεφ, τους πλάγιους φορ Καρλίτος, Παλάνκα και τον επιθετικό κορυφής Καμαρά.

Ως αλλαγή αγωνίστηκαν ο Οικονομίδης, ο Άλβες (με τον σχηματισμό να μετατρέπεται σε 4-4-2) και ο Ράγιος. Ο τελευταίος μεταφέρει τιμωρία από το περσινό πρωτάθλημα, καθώς είχε αποβληθεί (με δεύτερη κίτρινη) στην τελευταία αγωνιστική κόντρα στην ΑΕΚ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ