aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Λέοντας» και επίσημα ο Πίτι (συμβόλαιο ενάμισι χρόνου)

«Λέοντας» και επίσημα ο Πίτι (συμβόλαιο ενάμισι χρόνου)

Ποδοσφαιριστής της ΑΕΛ είναι και επίσημα ο Φρανθίσκο Μεδίνα, γνωστός ως Πίτι, ο οποίος ήλθε σήμερα στην Κύπρο και παρακολούθησε από τα επίσημα θεωρεία της ανατολικής του Τσιρείου τον αγώνα της νέας του ομάδας με την Καρμιώτισσα (4-1).

Τον Καταλανό ποδοσφαιριστή παρέλαβε στο αεροδρόμιο ο αντιπρόεδρος Ανδρέας Γιάπας, ο οποίος τον οδήγησε στο Τσίρειο, όπου πρόλαβε και παρακολούθησε το δεύτερο ημίχρονο του αγώνα. Μαζί με τον Εϊθμέντι Μπλάνκο, που έχει ήδη κάνει τρεις προπονήσεις με την ΑΕΛ, αποτελούν τις δύο μετεγγραφές της ΑΕΛ για τον Ιανουάριο.

Πολύ δύσκολο να προβλέψει κάποιος αν θα είναι ο ένας τουλάχιστον στην αποστολή του αγώνα με τον Απόλλωνα το Σάββατο. Αν όλα πάνε καλά, αύριο θα εγγραφούν και οι δύο στην ΚΟΠ.

Η ανακοίνωση: «Η ΑΕΛ Ποδόσφαιρο Δημόσια ΛΤΔ ανακοινώνει την απόκτηση του Φρανθίσκο Μεδίνα Λούνα (Πίτι) για τον επόμενο 1,5 χρόνο. Ολόκληρη η οικογένεια της ΑΕΛ καλωσορίζει τον ποδοσφαιριστή στη Λεμεσό και του εύχεται επιτυχίες και τίτλους με την γαλαζοκίτρινη φανέλα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ