aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΛειψία έτοιμη για Champions League! (video)

Λειψία έτοιμη για Champions League! (video)

Η… τρελή πορεία της Λειψίας στην φετινή Bundesliga συνεχίζετια, με τους νεοφώτιστους να επικρατούν και της Μάντζ με 3-2, εκτός έδρας, εδραιώνοντας την παρουσία τους στην δεύτερη θέση της κατάταξης. Βασικός ο Κώστας Σταφυλίδης στην ήττα της Άουγκσμπουργκ από την Ίνγκολστατ.

Δεν σταματιέται η Λειψία! Η ομάδα του Ραλφ Χάσενχελτ πέρασε και απ΄το Μάιντζ, επικρατώντας με 3-2 της ομώνυμης ομάδας. Σε αυτό χρειάστηκε να αναλάβει δράση το… βαρύ πυροβολικό των νεοφώτιστων, Τίμο Βέρνερ, που με το 15ο τέρμα του στο πρωτάθλημα οδήγησε εκ του ασφαλούς τους συμπαίκτες του. Φυσικά, είχε και βοήθειες, καθώς ο Σάμπιτζερ άνοιξε το σκορ στο 48′, ενώ ο Κειτά στο 81′ πέτυχε το τρίτο τέρμα των φιλοξενούμενων.

Από εκεί και πέρα, η Λεβερκούζεν πέρασε από την έδρα της ουραγού Ντάρμστατ, επικρατώντας με 2-0, χάρη στα τέρματα των Μπραντ και Βόλάντ, ενώ σημαντική νίκη πέτυχε και η Φράιμπουργκ, η οποία πέρασε από την έδρα της Βόλφσμπουργκ, χάρη σε τέρμα του Νεντερλέχνερ στο 79ο λεπτό.

Η Άουγκσμπουργκ, του Κώστα Σταφυλίδη δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη κόντρα στην Ινγκολστατ, με τους φιλοξενούμενους να επικρατούν με 3-2. Ο Έλληνας μπακ αγωνίστηκε ως βασικός για μία ακόμα φορά και έγινε αλλαγή στο 72ο λεπτό, δίνοντας τη θέση του στον Φίλιπ Μαξ.

Τα αποτελέσματα της 27ης αγωνιστικής

Χοφενχάιμ-Μπάγερν Μονάχου 1-0 (21΄ Κράμαριτς)

Κολονία-Αϊντραχτ Φρανκφούρτης 1-0 (53΄ Γιόγιτς)

Βέρντερ Βρέμης-Σάλκε 3-0 (24΄ Γκέμπρε Σελασιέ, 76΄πεν. Κρούσε, 80΄ Εγκενστάιν)

Ντόρτμουντ-Αμβούργο 3-0 (13΄ Κάστρο, 81΄ Καγκάουα, 92΄ Ομπαμεγιάνγκ)

Γκλάντμπαχ-Χέρτα Βερολίνου 1-0 (16′ Μπένες)

Βόλφσμπουργκ-Φράιμπουργκ 0-1 (79′ Νεντερλέχνερ)

Ντάρμστατ-Λεβερκούζεν 0-2 (15′ Μπραντ, 56′ Βόλαντ)

Αουγκσμπουργκ-Ινγκολστατ 2-3 (76′ πεν. Βρνεχ, 81′ Αλτιντόπ / 24′ Κίτελ, 35′ και 67 Κοέν)

Μάιντς-Λειψία 2-3 (69′ πεν. Ζάιρο, 90+1′ Μούτο / 48′ Σάμπιτζερ, 52′ Βέρνερ, 81′ Κειτά)

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ