aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΛέει και... ευχαριστώ η Άρσεναλ! (video)

Λέει και… ευχαριστώ η Άρσεναλ! (video)

Με τον εαυτό της και μόνο πρέπει να τα έχει η Μάντσεστερ Σίτι για το γεγονός ότι δεν «απέδρασε» με τη νίκη από το «Εμιρέιτς» κόντρα στην Άρσεναλ. Η ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα ήταν καλύτερη, κατάφερε να προηγηθεί δύο φορές, αλλά τα αμυντικά της κενά την πρόδωσαν σε ακόμα ένα ματς, με τους «κανονιέρηδες» να παίρνουν τελικά έστω και την ισοπαλία με 2-2.

Μόλις στο 5′ με τον Λιρόι Σανέ η Μάντσεστερ Σίτι άνοιξε το σκορ, με τον Γερμανό διεθνή να περνά στην προσπάθειά του και τον Οσπίνα, πλασάροντας στο τέλος της προσπάθειάς του σε κενή εστία. Παρ’ όλα αυτά οι γηπεδούχοι βρήκαν τα ψυχικά αποθέματα να πιέσουν και τελικά ισοφάρισαν σε μια ανύποπτη φάση, με τον Γουόλκοτ στο 40′ να πλασάρει τον Καμπαγέρο.

Η Σίτι έδειχνε όμως ότι όταν ήταν σοβαρή μπορούσε να σκοράρει και δύο λεπτά αργότερα ο Αγκουέρο, ολοκλήρωσε με άψογο τρόπο την ομαδική προσπάθεια της ομάδας του, διαμορφώνοντας το 1-2.

Τελικά, η Άρσεναλ μόλις στο 53′ ισοφάρισε και πάλι, με τον Μουστάφι να νικά τους πάντες στον αέρα, έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Οζίλ, διαμορφώνοντας το τελικό, όπως αποδείχθηκε, 2-2. Στα εναπομείναντα λεπτά, η ομάδα που έψαξε το γκολ και έχασε ευκαιρίες, ήταν η Σίτι, αλλά ο Αγκουέρο στάθηκε άτυχος σε όλες τις προϋποθέσεις που του παρουσιάστηκαν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ