aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΛεμπρόν για τραυματισμούς Ουόριορς: «Εγώ έχω παίξει τελικούς εναντίον τους χωρίς Ίρβινγκ, Λοβ»

Λεμπρόν για τραυματισμούς Ουόριορς: «Εγώ έχω παίξει τελικούς εναντίον τους χωρίς Ίρβινγκ, Λοβ»

Το 2/2 στη φετινή σεζόν έκαναν τα ξημερώματα της Πέμπτης οι Λος Άντζελες Λέικερς απέναντι στους Γκόλντεν Στέιτ Ουόριος. Μετά το τέλος του αγώνα ο Λεμπρόν Τζέιμς ρωτήθηκε για το πώς του φαίνεται να αντιμετωπίζει τους πρωταθλητές ΄15, ΄17 και ΄18 στην τωρινή τους κατάσταση, με τους τραυματισμούς Κάρι, Τόμπσον και λοιπών.

Ο «King» απάντησε ως εξής: «Ίσως να μου φαίνεται περίεργο όταν είμαι στο σπίτι μου και δεν τους βλέπω στην προθέρμανση, αλλά όχι γενικά. Έπαιξα εναντίον τους σε τελικούς χωρίς τον Ίρβινγκ και τον Λοβ, οπότε όχι δεν είναι περίεργο».

Ο ηγέτης των Λέικερς αναφερόταν βέβαια στους τελικούς του 2015, όταν οι Ουόριορς πήραν το πρώτο τους σύγχρονο πρωτάθλημα με 4-2 στη σειρά με το Κλίβελαντ.

Υπενθυμίζεται ότι οι περσινοί φιναλίστ δεν θα έχουν στη διάθεσή τους για μεγάλο διάστημα τους Στεφ Κάρι και Κλέι Τόμπσον, ενώ η λίστα των τραυματιών περιλαμβάνει ακόμα τους Κεβον Λούνι, Ντάμιο Λι, Τζέικομπ Έβανς και Ομάρι Σπέλμαν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ