aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΛάζος: «Και στο Κύπελλο κάπως έτσι θα είναι και θα δώσουμε ό,τι έχουμε»

Λάζος: «Και στο Κύπελλο κάπως έτσι θα είναι και θα δώσουμε ό,τι έχουμε»

Οι δηλώσεις του εκπροσώπου τύπου της Νέας Σαλαμίνας, Δημήτρη Λάζου μετά την ήττα από την Ανόρθωση (2-3).

«Ήταν ένα πραγματικό ντέρμπι της Αμμοχώστου που κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον. Είχε εναλλαγές συναισθημάτων και οι φίλαθλοι ευχαριστήθηκαν το ματς. Στο πρώτο ημίχρονο μας έβαλε πίεση η Ανόρθωση, σκόραρε όμως αντιδράσαμε και πήγαμε στα ίσα στο ημίχρονο. Στην επανάληψη δεν δημιουργήσαμε όμως δεν κινδυνέψαμε ιδιαίτερα. Δεχθήκαμε ένα γκολ σε ένα δύσκολο σημείο και στη συνέχεια φτιάξαμε δύο μεγάλες ευκαιρίες όμως δεν τα καταφέραμε. Έχουμε δύο μεγάλα ματς για την είσοδο στην εξάδα όμως προέχει το ματς Κυπέλλου την Τετάρτη», είπε αρχικά.

Για τα ματς με Ανόρθωση στο Κύπελλο: «Τα τελευταία χρόνια τα ματς με Ανόρθωση είναι ανταγωνιστικά και κρίνονται στις λεπτομέρειες. Η Ανόρθωση είχε την πρωτοβουλία όμως ήμασταν ανταγωνιστικοί. Και στο Κύπελλο κάπως έτσι θα είναι και θα δώσουμε ό,τι έχουμε και δεν έχουμε για να περάσουμε στην επόμενη φάση του κυπελλου. Καλή συνέχεια στην Ανόρθωση».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ