aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΛάζος για το πρόβλημα φωτισμού: «Δεν φέρουμε ευθύνη. Νιώσαμε άβολα…»

Λάζος για το πρόβλημα φωτισμού: «Δεν φέρουμε ευθύνη. Νιώσαμε άβολα…»

Πικρία υπάρχει στις τάξεις της Νέας Σαλαμίνας μετά την ήττα από τη Δόξα και την χαμένη ευκαιρία για είσοδο στην πρώτη εξάδα. Ο εκπρόσωπος Τύπου των ερυθρολεύκων, Δημήτρης Λάζος, τόνισε μεταξύ άλλων σε ραδιοφωνικές του δηλώσεις (Super Sport FM 104.0) πως η ομάδα της Αμμοχώστου δεν παρουσιάστηκε όπως έπρεπε, ενώ σχολίασε και το παιχνίδι με την Ανόρθωση που θα διεξαχθεί την ερχόμενη Κυριακή (16/2).

Αναλυτικά:

Για τα αποτελέσματα της 19ης αγωνιστικής: «Δεν κέρδισε καμία ομάδα που ήταν το φαβορί, εκτός από την ΑΕΚ που δεν ήταν αουτσάιντερ. Αυτό δείχνει πως οι αποστάσεις είναι πολύ μικρές. Οι ομάδες παλεύουν περισσότερο για να πάρουν βαθμούς, φαίνεται και στον αγωνιστικό πίνακα. Είναι ένα πολύ καλό πρωτάθλημα, ανταγωνιστικό και όλοι μπορούν να κερδίσουν όλους. Στα πλέι οφ πιστεύω θα κριθούν τα πάντα».

Για το παιχνίδι και την προσπάθεια για εξάδα: «Απολογούμαστε στον κόσμο μας, με κάθε ειλικρίνεια. Αποδειχθήκαμε κατώτεροι των περιστάσεων. Μας δόθηκε η ευκαιρία να μπούμε στο πρώτο γκρουπ και την πετάξαμε. Η Δόξα κέρδισε δίκαια και συγχαρητήρια. Θα παλέψουμε τα υπόλοιπα παιχνίδια, το υποσχόμαστε. Η εξάδα για εμάς δεν έχει τελειώσει. Υπάρχουν 9 διαθέσιμοι βαθμοί και θα παλέψουμε να πάρουμε όσους περισσότερους μπορούμε. Η ομάδα ήταν κατώτερη, είμαστε όμως εκεί και θα παλέψουμε. Ευχόμαστε πως θα είμαστε στο πρώτο γκρουπ».

Για το γεγονός πως αντιμετώπισαν πρόβλημα φωτισμού στο παιχνίδι: «Το πρόβλημα δεν ήταν του σταδίου και της Νέας Σαλαμίνας. Κάηκαν συγκεκριμένες ασφάλειες της ΑΗΚ και δεν δούλευαν ούτε οι γεννήτριες. Ήρθε η Αρχή γρήγορα και έλυσε το πρόβλημα. Φιλοξενήσαμε και το νέο προπονητή της Εθνικής μας ομάδας και νιώσαμε και εμείς λίγο άβολα».

Για το παιχνίδι με την Ανόρθωση: «Είναι δύσκολο απέναντι σε μια πολύ δυνατή ομάδα. Έχουμε τρεις δύσκολους αγώνες και θα δούμε παιχνίδι με παιχνίδι. είναι ανταγωνιστικά τα παιχνίδι μεταξύ μας, είναι παιχνίδια που κρίνονται στις λεπτομέρειες. Θα δώσουμε τη δική μας μάχη. Οι παίκτες μας μπορούν να αντεπεξέλθουν, πιστεύουμε στην ομάδα μας».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ