aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΛαβόρδε: Να «πέσει» €600.000!

Λαβόρδε: Να «πέσει» €600.000!

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Αν υπάρχει ένας ποδοσφαιριστής που πέρασε τα τελευταία χρόνια από την Ανόρθωση και ο κόσμος της τον νοσταλγεί, αυτός είναι ο Ρικάρδο Λαβόρδε. Συχνά-πυκνά σε αναρτήσεις του στα social media αναφέρεται στη «Μεγάλη Κυρία». Πολλές φορές πανηγυρίζει με νίκες της ομάδας και γενικά δείχνει με κάθε τρόπο ότι όχι μόνο δεν ξεχνά την ομάδα της Αμμοχώστου, αλλά την παρακολουθεί και στενά. Η πρόσφατη ανάρτησή του, με επεξεργασμένη φωτογραφία, στην οποίαν φορά την εμφάνιση των κυανόλευκων της τρέχουσας σεζόν, έβαλε για τα καλά «φωτιά» στον κόσμο.

Διαβάστε επίσης: Ενεργοποίησε νέα «βόμβα» ο Λαβόρδε! (pic)

Το συμβόλαιο του Λαβόρδε στο τέλος της σεζόν ολοκληρώνεται με την Κράσνονταρ, όμως οι Ρώσοι έχουν δικαίωμα ανανέωσης για ένα ακόμη χρόνο. Ο Κολομβιανός δεν είναι βασικός, αφού μετρά μόλις τέσσερις συμμετοχές στο πρωτάθλημα και δυο γκολ, όμως αυτό δεν καθιστά την περίπτωση του εύκολη.

Διαβάστε επίσης: Ο λόγος που ο Λαβόρδε… ψηφίζει Ανόρθωση

Κάθε άλλο! Από καθαρά οικονομικής πλευράς, η απόκτησή του μοιάζει αδύνατη. Το συμβόλαιό του ακουμπά τις 800.000 ευρώ ετησίως. Ένα τεράστιο ποσό για να μπορέσει να πλησιάσει ο σύλλογος της Αμμοχώστου. Το «κλειδί» λοιπόν είναι να ρίξει κατά πολύ τις οικονομικές του απαιτήσεις για να επιστρέψει σε ομάδα που θα είναι αστέρι και σημείο αναφοράς.

Διαβάστε επίσης: Μετεγγραφάρα!

Ο Ανδρέας Παντελή βλέποντας πόση απήχηση έχει ο Λαβόρδε στον κόσμο, μα και το γεγονός ότι είναι παίκτης που μπορεί να προσφέρει πολλά και έχει ανάγκη η Ανόρθωση, θα κάνει μία αρχική βολιδοσκόπηση. Κανείς δεν μπορεί τη δεδομένη στιγμή να πει με σιγουριά τι μπορεί νε επιφυλάξει το μέλλον. Η περίπτωση του είναι εξαιρετικά δύσκολη, αλλά η προσπάθεια θα γίνει.

Διαβάστε επίσης: Λαβόρδε: Έτσι (ίσως) εξηγείται η ανάρτηση του

Όλοι γνωρίζουν ότι θα χρειαστεί υπέρβαση οικονομική από την πλευρά του συλλόγου, αλλά και από την πλευρά του παίκτη που θα κληθεί να πέσει κοντά στις 200-250 χιλιάδες ευρώ ετησίως.  Βέβαια, στο σκηνικό σημαντικό ρόλο θα διαδραματίσει και η Κράσνονταρ. Επομένως αν μπει στη διαδικασία απόκτησής του η «Κυρία», πιθανόν να εξελιχθεί «σίριαλ Λαβόρδε» πολλών επεισοδίων.

Διαβάστε επίσης: Tο… κλειδί για τον Λαβόρδε και την Ανόρθωση

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ