aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΛαβόρδε-Ανόρθωση: Πρέπει να συμβούν πολλά, αλλά, ποτέ μην λες ποτέ…

Λαβόρδε-Ανόρθωση: Πρέπει να συμβούν πολλά, αλλά, ποτέ μην λες ποτέ…

ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΘΕΟΧΑΡΟΥΣ

Έγινε υπέρβαση και μάλιστα μεγάλη για να καταφέρει η Ανόρθωση να κάνει δικό της τον Μίχαλ Γκιούρις. Και όπως γνωστοποίησε προ ημερών ο πρόεδρος Ανδρέας Παντελή, έπειτα από συνεδρία της διοίκησης, αποφασίστηκε πως η «Κυρία» θα κάνει πίσω όσον αφορά στην προσπάθεια απόκτησης του Ρικάρντο Λαβόρδε, εάν τελείωνε θετικά το θέμα του Σλοβάκου «killer».

«Είτε ο ένας, είτε ο άλλος», ήταν η ατάκα Ανορθωσιατών παραγόντων, οι οποίοι μάλιστα παρουσιάζονταν και κάθετοι σε αυτό που έλεγαν. Ο 30χρονος φορ είναι και επίσημα περιουσιακό στοιχείο της ομάδας της Αμμοχώστου για τα επόμενα τρία χρόνια, αλλά θα τολμήσουμε να αναφέρουμε πως το κεφάλαιο «Λαβόρδε», αν και βάσει των υπαρχόντων δεδομένων έκλεισε, πιθανόν να ανοίξει ξανά.

Διαβάστε επίσης: «Το μπάσιμο του ΑΠΟΕΛ για Γκιουρίς και οι 18.000.000  κορώνες»

Για να γίνει αυτό, και ουσιαστικά για να ασχοληθούν ξανά οι κυανόλευκοι με την περίπτωση του Κολομβιανού, θα χρειαστεί να συμβεί μία σειρά από κάποια γεγονότα μέσα στο επόμενο σύντομο διάστημα. Γεγονότα που να είναι φυσικά υπέρ της Ανόρθωσης…

Ποια είναι αυτά; Να μην βρεθεί σύντομα ομάδα που να καλύπτει όλα τα «θέλω» του Κολομβιανού και σε μία χώρα που θα κάνει τη ζωή του εύκολη και ευχάριστη, και παράλληλα, βάσει της θέλησής του να επιστρέψει στην «Κυρία», να μειώσει το κασέ του σε σημείο που θα πλησιάσει το μπάτζετ που διαθέτουν οι διοικούντες την Ανόρθωση για την απόκτηση ενός ικανού εξτρέμ.

Διαβάστε επίσης: €1.300.000 για πάρτη του «φονιά» Γκιουρίς!

Τότε και μόνο θα ξανασκεφτούν στην προσφυγική ομάδα την πιθανότητα απόκτησης του Κολομβιανού και θα αρχίσουν ξανά διαπραγματεύσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές! Διότι άλλη οικονομική υπέρβαση, δεν μπορεί να γίνει τουλάχιστον για αυτή την μετεγγραφική περίοδο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ