aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΛαβόρδε: Ανατροπή και προχωρημένες επαφές ναι, αεροπλάνο όχι

Λαβόρδε: Ανατροπή και προχωρημένες επαφές ναι, αεροπλάνο όχι

Μετά το τέλος του αγώνα με την  Λάτσι για τον α’  προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ στην ευρωπαϊκή επιστροφή της Ανόρθωσης θα μπει στην τελική ευθεία το θέμα του Ρικάρντο Λαβόρδε στην ομάδα της Αμμοχώστου.

Παρά το γεγονός πως λέχθηκε από επίσημα χείλη της διοίκησης ότι η οικονομική υπέρβαση στη μετεγγραφή Ντιουρίς ελαχιστοποιεί τις πιθανότητες επιστροφής του Λαβόρδε, τα δεδομένα οδεύουν προς ανατροπή μετά το τηλεφώνημα του κολομβιανού στον πρόεδρο της Ανόρθωσης.

Διαβάστε επίσης: Τιμωρημένος ο Ντουγκλάο, απορρίφθηκε αίτημα από την ΟΥΕΦΑ

Οι δύο πλευρές άνοιξαν νέο κύκλο επαφών και παρόλο που υπάρχει, ακόμη, οικονομική διαφορά δεν είναι τέτοια που δεν μπορεί να γεφυρωθεί. Σε επικοινωνία που είχε το Goal.com.cy με την επίσημη Ανόρθωση μας λέχθηκε πως δεν στάλθηκε κανένα συμβόλαιο στον ποδοσφαιριστή, ούτε υπάρχει συμφωνία ώστε να πάρει το αεροπλάνο ο Λαβόρδε και να έρθει στην Κύπρο.

Μάλιστα, προ εβδομάδων ο 30χρονος εξτρέμ είχε αποδεχθεί πρόταση της Ανόρθωσης, αλλά στο τέλος τα… γύρισε και το deal δεν ολοκληρώθηκε. Επομένως, τα πάντα είναι ακόμα ρευστά, αν και μετά βεβαιότητας μπορεί να λεχθεί ότι οι πιθανότητες για επιστροφή του Λαβόρδε είναι περισσότερες από κάθε άλλη φορά στην καλοκαιρινή μετεγγραφική περίοδο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ