aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΛάτσιο - Τζένοα 4-3: Παρέμεινε δυναμικά στο κόλπο της τετράδας (vid)

Λάτσιο – Τζένοα 4-3: Παρέμεινε δυναμικά στο κόλπο της τετράδας (vid)

Πιο δύσκολα από ότι αναμενόταν, η Λάτσιο πήρε ένα πολύ σημαντικό τρίποντο στο «Ολίμπικο» επικρατώντας με το εντυπωσιακό 4-3 της Τζένοα στο πλαίσιο της 34ης αγωνιστικής και έτσι μπήκε για τα καλά στο κόλπο της τετράδας και των θέσεων που χαρίζουν ένα εισιτήριο για το Champions League της νέας περιόδου, πλησιάζοντας στο -2 τη Νάπολι.

Εκρηκτικό το πρώτο ημίχρονο για τους «λατσιάλι» εκεί όπου πήραν… αέρα δύο τερμάτων χάρη στα τέρματα των Κορέα και Ιμόμπιλε (πεν.) στο 30′ και στο 43′ αντίστοιχα. Οι φιλοξενούμενοι μείωσαν προσωρινά στο 47′ με αυτογκόλ του Μάρουσιτς, ωστόσο ένα λεπτό αργότερα ο Λουίς Αλμπέρτο ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-1.

Στο 56′, ο Κορέα με με όμορφο σουτ έκανε το 4-1, με τους γηπεδούχους κάπου εκεί να χαλαρώνουν… επικίνδυνα. Σαν αποτέλεσμα αυτό, οι «γενοβέζοι» κατάφεραν και μείωσαν σε 4-3 μέσα σε ένα δίλεπτο με τα γκολ των Σκαμάκα (80′) και Σμομουρόντοφ (81′). Παρ’ όλα αυτά, δεν μπόρεσαν να ολοκληρώσουν το… θαύμα, με τη Λάτσιο να πανηγυρίζει μια τεράστια νίκη.


 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ