aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΛάτσιο: Καταδίκασε την ρατσιστική επίθεση στον Μπαλοτέλι

Λάτσιο: Καταδίκασε την ρατσιστική επίθεση στον Μπαλοτέλι

Αποδέκτης προσβλητικών σχολίων και ιαχών έγινε στο παιχνίδι της Κυριακής ο Μάριο Μπαλοτέλι μετά το γκολ του κόντρα στη Λάτσιο και οι «γαλάζιοι» δεν άφησαν ασχολίαστο το συμβάν.

Το πρώτο γκολ της νέας δεκαετίας σκόραρε ο Μάριο Μπαλοτέλι, ο οποίος είχε κάνει το ίδιο και με την φανέλα της Ίντερ το 2010. ωστόσο αυτό ήταν κάτι που δεν ικανοποίησε τους οπαδούς της Λάτσιο.

Οι φιλοξενούμενοι, όταν ο «Super Mario» βρήκε δίχτυα με την Μπρέσια στο 18′ τον αποδοκίμασαν με ρατσιστικό τρόπο κατά τον πανηγυρισμό του και αυτός έγραψε μετά το φινάλε της αναμέτρησης «Ντροπή σας».

Η ομάδα, με επίσημη ανακοίνωση καταδίκασε το συμβάν γράφοντας: 

«Όπως κάνουμε πάντα, καταδικάζουμε με τον πλέον αυστηρό τρόπο την απαράδεκτη συμπεριφορά μικρής μερίδας φιλάθλων μας στην αναμέτρηση με την Μπρέσια. Οι υπεύθυνοι θα βρεθούν και θα προσαχθούν, καθώς με την συμπεριφορά τους προκαλούν ζημιά στην εικόνα του συλλόγου αλλά και των υπολοίπων οπαδών».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ