aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΛας Πάλμας: Θέλει Νασρί για αντι-Βιέρα

Λας Πάλμας: Θέλει Νασρί για αντι-Βιέρα

Μετά την πώληση του Χόναταν Βιέρα στην Γκουοάν του Πεκίνου, έναντι 11.000.000 ευρώ (για το 60% των δικαιωμάτων του, αφού το υπόλοιπο 40% ανήκει στη Σταντάρ Λιέγης και στον πρώην ατζέντη του παίκτη, Πέδρο Μπράβο), η Λας Πάλμας έχει βγει στην -ελεύθερη- αγορά για την εύρεση του αντικαταστάτη του 28χρονου βραχύσωμου μεσοεπιθετικού.

Τόσο η La Liga όσο και η Ισπανική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία άναψαν το πράσινο φως στο σύλλογο από τις Κανάριες Νήσους για να υπογράψουν έναν ποδοσφαιριστή και σύμφωνα με πληροφορίες από ισπανικά Μέσα, ο «εκλεκτός» είναι ο Σαμίρ Νασρί.

Το γεγονός ότι ο πρώην διεθνής χαφ έχει αρκετά παρόμοια αγωνιστικά χαρακτηριστικά με τον Βιέρα αλλά και το ότι δεν υπάρχουν αρκετοί ελεύθεροι τέτοιου επιπέδου, έχουν κάνει τους διοικούντες την Λας Πάλμας να στρέψουν την προσοχή τους στον Νασρί, ο οποίος αποδεσμεύτηκε από την Αντάλιασπορ την τελευταία ημέρα του Ιανουαρίου.

Ο άλλοτε άσος της Μαρσέιγ, της Άρσεναλ και της Μάντσεστερ Σίτι, πριν την σύντομη τουρκική του εμπειρία, αγωνίστηκε στη La Liga με τη φανέλα της Σεβίλλης. Φόρεσε συνολικά 30 φορές τη φανέλα των Ανδαλουσιανών, έχοντας τρία γκολ και τρεις ασίστ, επιδόσεις που δεν ήταν όμως αρκετές για να πείσουν τους Ισπανούς να ενεργοποιήσουν τη ρήτρα του.

Ο 30χρονος Γαλλο-Αλγερινός μεσοεπιθετικός αποχώρησε από την Αντάλιασπορ των πολλών οικονομικών προβλημάτων μετά από μόλις οκτώ συμμετοχές στο πρωτάθλημα (δύο γκολ, μια ασίστ) και αποτελεί μαζί με τους Γιοάν Μολό, Νιλμάρ, Ζερεμί Τουλαλάν και Άλεξ Σονγκ τα πιο hot ονόματα ποδοσφαιριστών που δεν δεσμεύονται αυτή τη στιγμή από κάποια ομάδα.

Θυμίζουμε ότι η Λας Πάλμας του Πάκο Χέμεθ βρίσκεται αυτή τη στιγμή κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού, έχοντας 18 βαθμούς μετά τις πρώτες 24 αγωνιστικές, ενώ το τελευταίο διάστημα έχει προβεί σε αρκετές ανακατατάξεις μεσοεπιθετικά, δίνοντας -μεταξύ άλλων- το καλοκαίρι δανεικούς τους Μάρκο Λιβάια και Σέρχιο Αραούχο στην ΑΕΚ και αποκτώντας τον Γενάρη τον Εμάνουελ Εμενίκε από τον Ολυμπιακό, έως το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ