aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαLarnaca Union: «Απαιτούμε στήριξη στον Σωφρόνη Αυγουστή και παραμονή του»

Larnaca Union: «Απαιτούμε στήριξη στον Σωφρόνη Αυγουστή και παραμονή του»

Την στήριξη στο πρόσωπου του Σωφρόνη Αυγουστή, αλλά και την παραμονή του στην ΑΕΚ και την επόμενη σεζόν, απαιτούν οι οργανωμένοι οπαδοί της ΑΕΚ, Larnaca Union. Χαρακτηρίζουν παράλληλα ως μονόδρομο την σκούπα στην ομάδα με το τέλος της σεζόν, ενώ είναι καιρός, όπως τονίζουν, να σταματήσουν οι πειραματισμοί.

Η ανακοίνωση των Larnaca Union:

Όλος ο κόσμος της ομάδας μας παρακολουθεί με αγωνία τις εξελίξεις γύρω από την ομάδα μας και αναμένει (με το τέλος της σεζόν) την «σκούπα» η οποία αποτελεί μονόδρομος.

Είδαμε για δεύτερη συνεχή χρονιά την ΑΕΚ μας να μένει από νωρίς εκτός στόχων, αφού αναμφίβολα στελεχώθηκε με παίκτες χωρίς ποιότητα και με παίκτες που δεν συνειδητοποίησαν ούτε μια μέρα σε ποια ομάδα αγωνίζονταν.

Η σημερινή μας ανακοίνωση δεν θέλει να τονίσει τα πιο πάνω, αφού αυτά είναι αυτονόητα και τα υποδείξαμε ξανά και ξανά στο παρελθόν. Η σημερινή μας ανακοίνωση στέκεται αποκλειστικά στα δημοσιεύματα αλλά και στους ψιθύρους που αφορούν την απομάκρυνση του Σωφρόνη Αυγουστή από τον πάγκο της ομάδας.

Όπως τονίσαμε και στην επίσκεψη μας στην προπόνηση στις 6/3, απαιτούμε την στήριξη στο πρόσωπο του Σωφρόνη Αυγουστή.

Οι τυχάρπαστοι Ισπανοί που πέρασαν από την ομάδα μας φέτος, σε συνδιασμό με την κακή στελέχωση του ρόστερ από τον Αρνάλ Κόντε είχαν ως αποτέλεσμα να βλέπουμε την άλλοτε «ομάδα μοντέλο» να σέρνεται μέσα στο γήπεδο και να μην θυμίζει σε καμία περίπτωση την παλιά καλή ΑΕΚ που οι παίκτες έπαιζαν με πάθος και προ πάντων που τιμούσαν τον Κίμωνα που είχαν στο στήθος τους.

Είναι καιρός να σταματήσουν οι πειραματισμοί εκεί μέσα και η ομάδα μας να στηριχθεί επιτέλους σε ένα άνθρωπο που αν μη τι άλλο δείχνει να είναι τίμιος, να σέβεται τον κόσμο της ομάδας, και να αναγνωρίζει το πού βρίσκεται.

Ο Σωφρόνης θα κριθεί όταν θα έχει στη διάθεση του το κατάλληλο υλικό και σε καμία περίπτωση το ρόστερ που είχε φέτος.

Απαιτούμε την παραμονή του Σωφρόνη Αυγουστή και τη νέα σεζόν. Πράξτε υπεύθυνα και αποφασιστικά για το καλό της ομάδας μας!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ