aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΛαπόρτα - Μπαρτσελόνα: Πρώτο φαβορί για την προεδρία, ξεπέρασε τις 10.000 υπογραφές

Λαπόρτα – Μπαρτσελόνα: Πρώτο φαβορί για την προεδρία, ξεπέρασε τις 10.000 υπογραφές

Το μεγάλο φαβορί ενόψει των επερχόμενων εκλογών της Μπαρτσελόνα απέδειξε ότι είναι ο Τζουάν Λαπόρτα θριαμβεύοντας στον προεκλογικό γύρο των υπογραφών.

Ο άλλοτε πρόεδρος των Μπλαουγκράνα παρουσίασε την υποψηφιότητά του από κοινού με τους ανταγωνιστές του για τη θέση, ανακοινώνοντας ότι η προεκλογική του εκστρατεία ανάμεσα στα εγγεγραμμένα μέλη του συλλόγου ολοκληρώθηκε με 10.257 συνολικές υπογραφές.

Ο αριθμός αυτός μπορεί να μην έσπασε το ρεκόρ του συλλόγου που κρατά ο Σάντρο Ροσέλ από το 2010 (12.635), αλλά είναι μακράν υψηλότερος από αυτόν που έπιασαν οι αντίπαλοί του.

Συγκεκριμένα, ο Βίκτορ Φοντ μάζεψε 4.710 υπογραφές, ενώ το κατώτατο όριο των 2.275 για να συμμετάσχει ένας υποψήφιος στις εκλογές της 24ης Ιανουαρίου πέρασαν επίσης οι Εμίλιο Ρουσό και Τόνι Φρέισα. Ακόμη δεν έχει γίνει γνωστό το αποτέλεσμα για τον Τζόρντι Φαρέ, ο οποίος, όμως, αναμένεται επίσης να το ξεπεράσει, καθώς η δημοφιλία του ανέβηκε αισθητά αφότου διοργάνωσε την πρόταση μομφής κατά του Τζουσέπ Μαρία Μπαρτομέου

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ