aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΛαϊκή απαίτηση η επιστροφή του Σωφρόνη

Λαϊκή απαίτηση η επιστροφή του Σωφρόνη

Καζάνι που βράζει είναι ο κόσμος του Απόλλωνα μετά την ήττα από την Ανόρθωση (1-3), αλλά κυρίως με την εμφάνιση της ομάδας στον αγωνιστικό χώρο. Η ομάδα της Λεμεσού αδυνατούσε να δημιουργήσει ευκαιρίες, ήταν επιθετικά ανύπαρκτη στο πρώτο ημίχρονο, ενώ πλήρωσε τα αμυντικά της λάθη. Οι γαλάζιοι δεν θυμίζουν σε τίποτα την ισχυρή ομάδα επί ημερών του Σωφρόνη Αυγουστή.

Ο Κύπριος τεχνικός πέτυχε πολλά με τους κυανόλευκους στα σχεδόν 3 χρόνια παρουσίας του στο τιμόνι της ομάδας, γι’ αυτό και μεγάλη πλειοψηφία του κόσμου τον… αναζητεί απεγνωσμένα. Δεν είναι λίγα τα σχόλια στους επίσημους λογαριασμούς του Απόλλωνα αλλά και γενικά στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης που ζητούν την επιστροφή του Αυγουστή στον πάγκο, καθώς η επιλογή του Σέρβου δεν δικαιώνει σε καμία περίπτωση την επιλογή των Κονναφή-Κίρζη.

Ο πρόεδρος του Απόλλωνα είναι έντονα προβληματισμένος με την αγωνιστική εικόνα της ομάδας του και άμεσα καλείται να πάρει αποφάσεις, με το ενδεχόμενο «διαζυγίου» με τον Σέρβο να μοιάζει ως το επικρατέστερο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ