aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΛαΐφης, Μακρής, Δημητρίου και Μυτίδης

Λαΐφης, Μακρής, Δημητρίου και Μυτίδης

Τέσσερις διεθνείς ποδοσφαιριστές μας που αγωνίζονται στο εξωτερικό πήραν χρόνο συμμετοχής το Σαββατοκύριακο στους αγώνες των ομάδων τους.

Πρώτη συμμετοχή για τον Κωνσταντίνο Λαϊφη στην αρχική εντεκάδα της Στάνταρ Λιέγης. Ο Λαϊφης αγωνίστηκε σε όλη τη διάρκεια του αγώνα με τη Σαρλεουά για τη τέταρτη αγωνιστική του Βελγικού Πρωταθλήματος που τελείωσε 0-0.

Άλλη μια συμμετοχή για τον Ανδρέα Μακρή με τη Γουόλσολ στο Πρωτάθλημα της League 1 στην Αγγλία. Ήταν βασικός και αντικαταστάθηκε στο 63ο λεπτό κόντρα στην Τσάρλτον, η οποία πήρε τη νίκη εκτός έδρας με 2-1.

Βασικός ξανά και ο Τζέισον Δημητρίου στη League 1 με τη Σάουθεντ. Η ομάδα του αγωνίστηκε με την Μπρίστολ και εξήλθε ισόπαλη 1-1. Ο Δημητρίου αντικαταστάθηκε στο 78ο λεπτό.

Συμμετοχή ως αλλαγή για το Νέστορα Μυτίδη στο Ολλανδικό Πρωτάθλημα στον αγώνα της Ρόντα με τη Φίτεσε. Ο Μυτίδης μπήκε ως αλλαγή στο 70ο λεπτό, με την ομάδα του να χάνει με 1-0.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ