aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΛαφράνς: Τι ξεκαθάρισε στον Κέρκεζ για το συμβόλαιό του...

Λαφράνς: Τι ξεκαθάρισε στον Κέρκεζ για το συμβόλαιό του…

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Την ερχόμενη Δευτέρα η ΑΕΛ αντιμετωπίζει την Αλκή Ορόκλινη στο «Αμμόχωστος» και τη δεδομένη στιγμή, το αγωνιστικό μέρος είναι το κυριότερο που απασχολεί την ΑΕΛ και κάποια θέματα που αφορούν σε μετεγγραφές κι ανανεώσεις συμβολαίου δεν αποπροσανατολίζουν κανένα. Τουλάχιστον έτσι λένε από την ΑΕΛ.

Για παράδειγμα, το γεγονός, ότι λήγουν τα συμβόλαια με το τέλος της σεζόν των Ζοσιμάρ Βοζίνια – Κέβιν Λαφράνς και όλοι, κυρίως, οι εντός των τειχών της ομάδας θέλουν να το κάνουν «θέμα» δεν ενδιαφέρει και πολύ αυτή την περίοδο. Τους δύο ποδοσφαιριστές, εμπιστεύεται απόλυτα  ο Ντούσαν Κέρκεζ και όταν θα έλθει η ώρα θα κριθεί και το μέλλον τους, κατά πόσο θα ανανεώσουν την συνεργασία τους, ή θα συνεχίσουν κάπου αλλού.

Διαβάστε επίσης: Τής ψήνει το ψάρι στα χείλη ο Λαφράνς για ανανέωση συμβολαίου

Η ΑΕΛ θέλει να τους κρατήσει, όμως αν δεν τα βρουν στο οικονομικό δεν θα τα βάψουν και μαύρα. Και οι δύο ποδοσφαιριστές δίνουν τα πάντα, όποτε αγωνιστούν και παρουσιάζονται απόλυτα συνεπείς σαν επαγγελματίες. Αν θα είναι και στη νέα σεζόν στην  ομάδα της Λεμεσού, θα το εξετάσουν την κατάλληλη στιγμή. Η αλήθεια είναι πως στον Λαφράνς έγινε μια πρόταση  από τον πρόεδρο Ανδρέα Σοφοκλέους για επέκταση του συμβολαίου, αλλά τις δύο πλευρές χωρίζει προς το παρών μεγάλη απόσταση.

Ο αμυντικός από την Αϊτή ξεκαθάρισε στον προπονητή του, πως όσο είναι στην ΑΕΛ θα δίνει τα πάντα. Η παρουσία του Λαφράνς, είτε με το 4-2-3-1, είτε με το 3-5-2, που παρατάσσει τελευταία  την ομάδα του, ο Ντούσαν Κέρκεζ είναι απαραίτητη. Τα ηγετικά του προσόντα τον καθιστούν αναντικατάστατο και ειδικά στα ματς που ακολουθούν θεωρείται πολύ χρήσιμος.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ