aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΛαφράνς στο «Goal»: «Τιμή μου προς τον κόσμο, είμαι εδώ για να βοηθώ»

Λαφράνς στο «Goal»: «Τιμή μου προς τον κόσμο, είμαι εδώ για να βοηθώ»

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Θαυμασμό και έπαινο εισπράττει η ΑΕΛ μετά τη δεύτερη σερί νίκη της σε ντέρμπι. Έχασε από την ΑΕΚ στη 10η αγωνιστική, αλλά επανήλθε με εντυπωσιακό τρόπο: Δύο συνεχόμενες νίκες με το ίδιο σκορ (1-0), επί του ΑΠΟΕΛ την περασμένη εβδομάδα και προχθές επί της Ομόνοιας.

Τρανή απόδειξη πως η ομάδα του Πάμπου Χριστοδούλου έχει μέταλλο και νοοτροπία νικητή. Πως δεν κάνει πίσω και πως τα χαρίσματά της είναι ικανά να της χαρίσουν κι άλλες νίκες, που θα τη βοηθήσουν να υλοποιήσει τους στόχους της. Δάμασε τον Ευρωπαίο ΑΠΟΕΛ και νίκησε την Ομόνοια που είχε μόλις μια ήττα και είχε σκοράρει σε όλα τα παιχνίδια της.

«Είμαστε ομάδα κι έτσι θέλουμε να μείνουμε μέχρι το τέλος», δήλωσε στο «Goal» μετά το τέλος του χθεσινού αγώνα στο Τσίρειο, ο χρυσός σκόρερ της ΑΕΛ, Κέβιν Λαφράνς. Και συνέχισε: «Όλα τα παιχνίδια για την ΑΕΛ είναι ντέρμπι, γι’ αυτό κι εμείς δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό. Είμαι περήφανος γι’ αυτή την ομάδα, που βγάζει τόσο πάθος και δίνει χαρά στον κόσμο της. Είμαι πολύ χαρούμενος και για το γκολ που σημείωσα, όμως, πάνω από όλα είναι η ομάδα. Είμαστε οικογένεια κι έτσι θα συνεχίσουμε. Είμαι εδώ για να βοηθώ στην άμυνα κι αν μου δοθεί ευκαιρία να πετυχαίνω και γκολ. Τιμή μου που έχω απέναντι μου τον κόσμο της ΑΕΛ που σε κάθε παιχνίδι μάς δίνει δύναμη».

Η ΑΕΛ παραμένει σταθερά στα ψηλά του βαθμολογικού πίνακα. Η όγδοη φετινή νίκη ενθουσίασε τον κόσμο της ομάδας, ο οποίος όσο περνούν οι αγωνιστικές αγκαλιάζει περισσότερο τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών και της τεχνικής ηγεσίας. Καμιά νίκη δεν επιτεύχθηκε εύκολα. Η ΑΕΛ πέρασε και δύσκολες στιγμές, αλλά έδειξε ικανότητες και επιμονή. Δεν είναι εξαρτημένη από τις εκλάμψεις μερικών ποδοσφαιριστών. Στηρίζεται στην αγωνιστική πειθαρχία, στην ψυχή και στην ομαδικότητα.

Προχθές είχε δοκάρι, πέναλτι που δεν της δόθηκε και ευκαιρίες για να προηγηθεί. Μπορούσε, όμως, σε δυο αντεπιθέσεις της Ομόνοιας να δεχόταν γκολ, αλλά στάθηκε όρθια και πήρε το σημαντικό τρίποντο που της προσθέτει αυτοπεποίθηση και δυναμική για τη συνέχεια.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ