aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΛαφράνς: «Δεν μου αρέσει να μιλώ πολύ»

Λαφράνς: «Δεν μου αρέσει να μιλώ πολύ»

Δηλώσεις στο κανάλι της ΑΕΚ στο Youtube έκανε ο νεοαποκτηθείς Κέβιν Λαφράνς. «Η προσδοκία μου είναι να είμαι σε φόρμα για την ομάδα μετά από τόσο καιρό εκτός δράσης. Γνωρίζω ότι η ΑΕΚ είναι καλή ομάδα, μεγάλο κλαμπ στην Κύπρο και πλασάρεται πάντα στις ψηλές θέσεις. Γι’ αυτό και θα προσπαθήσω να προσαρμοστώ όσο το δυνατόν πιο γρήγορα και να είμαι στην πιο καλή μου φόρμα», δήλωσε αρχικά.

Σε ερώτηση πώς θα καταφέρει να προσαρμοστεί γρήγορα, απάντησε: «Με το να προπονούμαι καλά και να είμαι υπεύθυνος όσον αφορά στο τι κάνω στο γήπεδο θα προσαρμοστώ. Δεν υπάρχει δύσκολος τρόπος προσαρμογής για μένα γιατί γνωρίζω αρκετούς από τους ποδοσφαιριστές της ομάδας, ξέρω το κλαμπ, ξέρω το γήπεδο. Γνωρίζω τον προπονητή (σ.σ.: Σωφρόνης Αυγουστή) και τον τρόπο που θέλει να παίζουμε. Έτσι η προσαρμογή δεν είναι δύσκολη. Οπότε, νομίζω πρέπει να δουλέψω σκληρά και να είμαι σε φόρμα για να παίζω καλά στα παιχνίδια για την ΑΕΚ».

Ακολούθως, ρωτήθηκε αν θέλει να στείλει κάποιο μήνυμα στους οπαδούς της ΑΕΚ: «Κανένα μήνυμα. Το μήνυμά μου φαίνεται στο γήπεδο. Αυτό που εννοώ είναι ότι δεν μου αρέσει να μιλώ πολύ αλλά να πράττω. Γι’ αυτό και θα δώσω τον καλύτερο εαυτό μου για την ομάδα, τους οπαδούς και όλο τον κόσμο που μας στηρίζει».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ