aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΛάμπει και διά της απουσίας του ο Ζοάο Πέδρο

Λάμπει και διά της απουσίας του ο Ζοάο Πέδρο

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

O Πέδρο λείπει πολύ από τον Απόλλωνα. Ο τραυματισμός του θα τον αφήσει εκτός αποστολής και από το παιχνίδι της ερχόμενης Κυριακής με τον Εθνικό. Πέρσι ήταν από τους κορυφαίους της ομάδας του, αγωνιζόμενος ως δεξιός μπακ ή ως πλάγιος επιθετικός.

Εκτός πλάνων θα είναι και αυτή την αγωνιστική o Mακρίδης. Η επιστροφή του υπολογιζόταν για αυτή την περίοδο, ωστόσο κρίθηκε ορθό να του δοθεί ακόμη λίγος χρόνος ώστε να μην υπάρξει καμία πιθανότητα υποτροπής. Οι άνθρωποι της ομάδας θέλουν να είναι σίγουροι πως θα επιστρέψει απόλυτα έτοιμος. Ο διεθνής μέσος είναι πάντως κοντά στην επιστροφή του.

Ο Γκόμες συνεχίζει τη θεραπεία του. Ο Λόπες δεν αντιμετωπίζει κάτι το σοβαρό και είναι στη διάθεση του Εμανουέλ, όπως και ο Κυριάκου. Για προληπτικούς λόγους οι Ντα Σίλβα και Γκιέ Γκιέ ακολούθησαν ειδικό ατομικό πρόγραμμα αλλά την Κυριακή θα είναι στο αρχικό σχήμα της ομάδας τους.

Έτοιμος για την επάνοδο του ο Αγγελή

Με δεδομένη την απουσία του τιμωρημένου Βινίσιους, ο Αγγελή ενδέχεται να επιστρέψει στην ενδεκάδα, στον αγώνα της Κυριακής με τον Εθνικό, ως παρτενέρ του Ρομπέρζ στο κέντρο της άμυνας. Η τελευταία φορά που αγωνίστηκε ο Κύπριος διεθνής αμυντικός ήταν στις 4 Αυγούστου, στον επαναληπτικό αγώνα με την Γκρασχόπερς. Τώρα είναι έτοιμος να πάρει ξανά χρόνο συμμετοχής.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ