aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαLa Liga: Στα γήπεδα με μάσκες και προγραμματισμένη είσοδο δίχως συγχρωτισμό!

La Liga: Στα γήπεδα με μάσκες και προγραμματισμένη είσοδο δίχως συγχρωτισμό!

Από τις 9 του Μάη θ’ ανοίξουν τα γήπεδα για τον κόσμο της La Liga με συγκεκριμένο και πολύ αυστηρό πρωτόκολλο. Μάσκες, είσοδος με πρόγραμμα δίχως συγχρωτισμό και… μόνο ντόπιοι!

Το ισπανικό ποδόσφαιρο ετοιμάζεται να υποδεχθεί ξανά τον κόσμο στα γήπεδα σε ένα ποσοστό του 25% της χωρητικότητας των κερκίδων των συλλόγων.

Όπως αναφέρει το Cope, η La Liga αναμένεται τη Δευτέρα να ενημερώσει τις ομάδες για τα πολύ αυστηρά μέτρα που θα πρέπει να τηρηθούν ώστε όλα να κυλήσουν ομαλά και να μην υπάρξουν περαιτέρω προβλήματα και πιθανή έξαρση του ιού.

Όπως αναφέρεται, θα υπάρχει προγραμματισμός στην είσοδο και την έξοδο των οπαδών για να μην σημειωθεί συγχρωτισμός – όσο δύναται αυτό – και θα είναι υποχρεωτικές οι μάσκες.

Θα πρέπει να τηρούνται οι αποστάσεις των δύο μέτρων, δεν θα είναι ανοιχτές οι καντίνες εντός των χώρων του γηπέδου, ενώ, οι πύλες θα ανοίγουν μονάχα για κατοίκους της περιοχής και φυσικά για οπαδούς των γηπεδούχων.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ