aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Kύριος» ο Μανθάτης: «Δεν ήταν δύσκολο να πω το ναι, ο Κουλούρης με παρότρυνε»

«Kύριος» ο Μανθάτης: «Δεν ήταν δύσκολο να πω το ναι, ο Κουλούρης με παρότρυνε»

Ποδοσφαιριστής της Ανόρθωσης είναι και επίσημα ο Γιώργος Μανθάτης. Η ομάδα της Αμμοχώστου ανακοίνωσε την απόκτηση του Ελλαδίτη ακραίου επιθετικού με τη μορφή δανεισμού από τον Ολυμπιακό Πειραιώς.

Στις πρώτες του δηλώσεις ο 22χρονος ποδοσφαιριστής τόνισε πως δεν δυσκολεύτηκε να πει το ναι στην πρόταση της Ανόρθωσης, ενώ αποκάλυψε πως προτού πάρει την απόφασή του συμβουλεύτηκε τον Ευθύμη Κουλούρη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

«Η Ανόρθωσις Αμμοχώστου ανακοινώνει την επίτευξη συμφωνίας με τον Ολυμπιακό Πειραιώς για τον μονοετή δανεισμό του Γιώργου Μανθάτη στην ομάδα μας.

Ο Ελλαδίτης ποδοσφαιριστής αγωνίζεται ως ακραίος επιθετικός και την περσινή σεζόν κατέγραψε 18 συμμετοχές με τη φανέλα του Πανιωνίου. Έχει αγωνιστεί επίσης με τον ΠΑΣ Γιάννενα και τον Ολυμπιακό Πειραιώς.

Καλωσορίζουμε τον Γιώργο Μανθάτη στην οικογένεια της Ανόρθωσης και του ευχόμαστε όπως πανηγύρισει πολλές νίκες και επιτυχίες με το Φοίνικα στο στήθος.

Με την άφιξη του στο Μιλ, ο 22χρονος ποδοσφαιριστής πραγματοποίησε και τις πρώτες του δηλώσεις στο επίσημο κανάλι της ομάδας μας».

Οι δηλώσεις του Μανθάτη: «Όταν μου ήρθε η πρόταση από την Ανόρθωση που είναι από τις πιο ιστορικές ομάδες δεν ήταν δύσκολο να πάρω την απόφαση και να πω το ναι. Μίλησα και με αρκετά παιδιά που έχουν περάσει από την ομάδα και βρίσκονται στην ομάδα. Μίλησα με τον Κουλούρη και μου είπε ότι είναι μία πολύ καλή ευκαιρία για τη φάση που βρίσκομαι αυτή την στιγμή στην καριέρα μου».

Θα σε βοηθήσει η παρουσία των Βασιλακάκη και Γκαλίτσιου στην ομάδα: «Το ότι υπάρχει το ελληνικό στοιχείο είναι σημαντικό για εμένα να προσαρμοστώ στην ομάδα, αλλά νομίζω πως με την Κύπρο δεν έχουμε διαφορετικά πράγματα και δεν είναι δύσκολο το μεταβατικό στάδιο εδώ πέρα».

Για την ετοιμότητα του: «Πρέπει να δουλέψω σκληρά και να ανταποδώσω την εμπιστοσύνη μου που μου δείχνουν στην Ανόρθωση, που με πίστεψαν και ένα ευχαριστώ και στον Ολυμπιακό που βοήθησε να επιτευχθεί η συμφωνία μεταξύ των δύο ομάδων και εννοείται στον προπονητή. Δεν θέλω να πω μεγάλα λόγια, γιατί νομίζω το καλύτερο είναι να μιλάμε στο γήπεδο».

Ένα μήνυμα στον απαιτητικό κόσμο της Ανόρθωσης: «Έχω ακούσει ότι είναι αρκετά απαιτητικός, αλλά ίσα-ίσα αυτό που δημιουργεί ένα κίνητρο ακόμα μεγαλύτερο. Θέλω να πω ότι θα προσπαθήσω πάρα πολύ για την ομάδα και για να πετύχουμε όλους μας τους στόχους. Όταν έμαθα ότι στην πρώτη προπόνηση της ομάδας είχαν βρεθεί 3500 οπαδοί είναι κάτι στο οποίο είναι πολύ σημαντικό να έχει μία ομάδα, να έχει τόσο δυνατό κόσμο δίπλα της».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ