aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Κύριος» ο Μανιάς, δηλώνει έτοιμος να πετύχει τους στόχους της Ανόρθωσης

«Κύριος» ο Μανιάς, δηλώνει έτοιμος να πετύχει τους στόχους της Ανόρθωσης

Ξεπεράστηκαν τα εμπόδια προέκυψαν για την μετακίνηση του Μιχάλη Μανιά στην Ανόρθωση, καθώς ο ποδοσφαιριστής υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα της Αμμοχώστου. Υπενθυμίζουμε πως ο Ελλαδίτης επιθετικός συμφώνησε σε όλα με τον Βόλο, ωστόσο έπειτα αποφάσισε να συνεχίσει την καριέρα του στους κυανόλευκους, γι’ αυτό και παρέδωσε πίσω τα χρήματα που του καταβλήθηκαν από την ομάδα της Ελλάδας (συν ένα μικρό πρόστιμο). Ο 30χρονος βρίσκεται εδώ και μέρες στο νησί μας και πλέον θα αγωνίζεται με την φανέλα της Ανόρθωσης.

Αναλυτικά:

«Η Ανόρθωσις Αμμοχώστου ανακοινώνει τη σύναψη συνεργασίας με τον Έλληνα επιθετικό, Μιχάλη Μανιά.

Ο 30χρονος ποδοσφαιριστής, αγωνίζεται στη κορυφή της επίθεσης. Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε αγωνίστηκε στην πολωνική Pogon Szczecin και κατέγραψε 18 συμμετοχές.

Ο Ελλαδίτης επιθετικός φόρεσε τις φανέλες του Αστέρα Τρίπολη, ΠΑΣ Γιάννινα, Άρη Θεσσαλονίκης και Απόλλων Σμύρνης ενώ υπήρξε και διεθνής με την Εθνική Ελλάδος.

Καλωσορίζουμε τον Μανιά στην ομάδα μας και του ευχόμαστε όπως πετύχει τους στόχους της ομάδας με όσα περισσότερα τέρματα με το Φοίνικα στο στήθος!

Ζητήθηκε και αναμένεται το Διεθνές Πιστοποιητικό του Ποδοσφαιριστή από την Πολωνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία».

Αναλυτικά στο βίντεο τα όσα δήλωσε μετά την υπογραφή των συμβολαίων:

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ