aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΚυρίαρχη Μαρσέιγ στη «μάχη των Ολιμπίκ»!

Κυρίαρχη Μαρσέιγ στη «μάχη των Ολιμπίκ»!

Nτεφορμάρισμα ήταν και… πάει για τη Μαρσέιγ. Η ομάδα της Μασσαλίας μπορεί να πήγε στο «ντέρμπι των Ολιμπίκ» μετρώντας τέσσερις ήττες και μια ισοπαλία στα τελευταία πέντε ματς της Ligue 1, ωστόσο έσπασε αυτό το αρνητικό σερί στο πιο κατάλληλο ματς, νικώντας στο κατάμεστο «Βελοντρόμ» τη Λυών 1-0.

Με αυτόν τον τρόπο, η Μαρσέιγ σκαρφάλωσε στην τέταρτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, με τη Λυών να μένει όγδοοη και επτά βαθμούς μακριά από την εξάδα.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με ένταση αλλά όχι σπουδαίες φάσεις στα πρώτα λεπτά. Η πρώτη ευκαιρία ανήκε στους γηπεδούχους. Στο 21′ ο Αλέξις Σάντσες πήρε την μπάλα μέσα στην περιοχή από μια σέντρα μετά από κόρνερ, το τελείωμα του όμως πέρασε λίγο έξω από το δεξί δοκάρι.

Η Μαρσέιγ συνέχισε να είναι πιεστική, και λίγο πριν την ανάπαυλα πήρε το προβάδισμα με κεφαλιά του Σαμουέλ Ζιγκό μετά από εκτέλεση κόρνερ του Τζόρνταν Βερετού.

Στο δεύτερο μέρος, η ομάδα του Ίγκορ Τούντορ κατάφερε πολύ αποτελεσματικά να «σβήσει» το ματς, κρατώντας μέχρι το τέλος το υπέρ της προβάδισμα και παίρνοντας τη σπουδαία νίκη.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ