aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΚυριάκου: «Η διακοπή είναι για το καλό όλων μας»

Κυριάκου: «Η διακοπή είναι για το καλό όλων μας»

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Ο κορωνοϊός έχει μπλοκάρει τα πάντα και φυσιολογικά και στην ΑΕΛ έχουν «παγώσει» τα πάντα. Για την ώρα, δεν υπάρχει πρόγραμμα από τον Ντούσαν Κέρκεζ, αφήνοντας έτσι ελεύθερους τους ποδοσφαιριστές του.  Οι γαλαζοκίτρινοι στην τελευταία αγωνιστική, πρώτη των πλέι οφ έχασαν από την Ομόνοια, όμως είχαν (και έχουν) μπροστά τους εννέα αγωνιστικές για να διαμορφώσουν κάτι καλύτερο. Παράλληλα, βρίσκονται στους τέσσερις του κυπέλλου, οπόταν ακόμη και με την πανδημία του κορωνοϊού πάνω από το κεφάλι τους, υπάρχουν κίνητρα, όταν θα ξαναμπούν στα γήπεδα.

Στην ΑΕΛ έχουν πάρει τα μέτρα τους και ήδη έχει απολυμανθεί το αθλητικό κέντρο στο Τσίρειο. Σε ότι αφορά στην επιστροφή στις προπονήσεις, αυτό θα εξαρτηθεί από τις αποφάσεις που θα λάβει σήμερα η ΟΥΕΦΑ. Από εκεί και πέρα και οι ίδιοι οι ποδοσφαιριστές βιώνουν με περίεργο τρόπο, την όλη  κατάσταση. Δεν τους έχει ξανασυμβεί και η αποχή από τις προπονήσεις, μέσα Μαρτίου, είναι κάτι το πρωτόγνωρο.

Διαβάστε επίσης: ΑΕΛ: Παραμένει κλειστό μέχρι…

Ο αρχηγός της ΑΕΛ Χάρης Κυριάκου, από τους ιδιαίτερα διακριθέντες στη περίοδο που διανύουμε, απέδειξε με την συνέπεια και την εργατικότητα του, πόσο πολύτιμος είναι για την ομάδα του και πόσο έχει συμβάλει με την απόδοση του έτσι ώστε η ΑΕΛ να είναι μέσα στους στόχους της.

Σε δηλώσεις του στο «Goal», αναφέρεται και στη νέα τάξη πραγμάτων, με την διακοπή του πρωταθλήματος, σημειώνοντας τα ακόλουθα: «Προέχει η υγεία, αυτό είναι ξεκάθαρο για όλη την ανθρωπότητα. Είμαστε, είναι η αλήθεια εκτός των καθημερινών  μας ρυθμών, είμαστε έξω από τις συνήθειες μας, όμως ακολουθούμε τους κανόνες, όπως όλος ο κόσμος. Η διακοπή είναι για το καλό όλων μας».

Διαβάστε επίσης: «Επιτέλους ας σκεφτούμε…»

Ο Χάρης Κυριάκου τονίζει ακόμη πως όλη αυτή η διακοπή, θα επηρεάσει και θα κρίνει το πρωταθλητή, αλλά και τις ομάδες που θα αγωνιστούν στην Ευρώπη. «Είναι μια περίεργη κατάσταση, αλλά δεν μπορούμε να αλλάξουμε τα δεδομένα. Δεν είμαι ο αρμόδιος, όμως θα μείνουν πολλές κενές αγωνιστικές, θα έχουμε πολλές εκκρεμότητες και δεν ξέρουμε πότε θα ξαναμπούμε στα γήπεδα. Σίγουρα όλα αυτά δεν είναι φυσιολογικά και θα επηρεάσουν όλες τις ομάδες, όπως θα επηρεαστεί και ο πρωταθλητής. Αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε και διαφορετικά».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ