aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Κυρία» μου, ιδού ο killer σου!

«Κυρία» μου, ιδού ο killer σου!

Δικαιώθηκαν οι παράγοντες της Ανόρθωσης για την αισιοδοξία τους αναφορικά με την κατάληξη του σίριαλ «Μίχαλ Γκιουρίς». Χθες διευθετήθηκε ταξίδι του Σλοβάκου επιθετικού στην Κύπρο, το οποίο ήταν προγραμματισμένο για τα ξημερώματα της σημερινής ημέρας.

Ο σύλλογος της Αμμοχώστου έστειλε την πρώτη δόση των €100.000 στην Όρενμπουργκ, από τις τρεις που θα καταβάλει. Έτσι, οι Ρώσοι άναψαν το πράσινο φως για την παραχώρηση του ικανού σκόρερ και είναι θέμα χρόνου να μπουν οι υπογραφές και να προκύψει η ανακοίνωση της απόκτησής του.

Διαβάστε επίσης: Στην Κύπρο ο Γκιούρις και τελειώνει το σίριαλ

Εξέλιξη που σκόρπισε ικανοποίηση στις τάξεις των κυανόλευκων, καθώς έκλεισε θετικά μία από τις βασικές εκκρεμότητες του μετεγγραφικού σχεδιασμού. Το επίσης αισιόδοξο είναι ότι ο Γκιουρίς άρχισε προετοιμασία με τη ρωσική ομάδα στην Αυστρία και θα ενταχθεί στην αποστολή της «Μεγάλης Κυρίας», που θα αναχωρήσει αύριο για τη Βουλγαρία. Συνεπώς, θα λάβει μέρος στο βασικό σκέλος της προετοιμασίας και θα είναι έτοιμος για την πρώτη αναμέτρηση με την αλβανική Λάτσι, στο πλαίσιο του 1ου προκριματικού γύρου του Γιουρόπα Λιγκ (12 Ιουλίου).

Διαβάστε επίσης: «Κανένα θέμα με τον Νικολάς Μαρτίνες»

Πλέον, η διοίκηση της Ανόρθωσης είναι… ελεύθερη να επικεντρωθεί στο άλλο μεγάλο κεφάλαιο της προσπάθειας για ενίσχυση. Ο Ρικάρδο Λαβόρδε δεν απάντησε ακόμη στην πρόταση που του έγινε από τους Αμμοχωστιανούς, οι οποίοι κρέμονται από τα χείλη του. Ο Κολομβιανός ακραίος επιθετικός παραμένει διακαής πόθος των κυανόλευκων, ωστόσο, κάποια στιγμή αναμένεται να μπει τελεία στο θέμα με θετική είτε με αρνητική κατάληξη.

Άλλωστε, η ενίσχυση με εξτρέμ αποτελεί προτεραιότητα του μετεγγραφικού σχεδιασμού και είναι σημαντικό να γνωρίζει το τεχνικό επιτελείο αν ο ένας από αυτούς θα είναι ο Λαβόρδε. Γι’ αυτό και όσο πιο γρήγορα δοθεί η απάντησή του, τόσο το καλύτερο για τους κυανόλευκους.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ