aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΚυπριακή εταιρία χορηγός του Κριστιάνο Ρονάλντο!

Κυπριακή εταιρία χορηγός του Κριστιάνο Ρονάλντο!

Τη σύναψη συμφωνίας συνεργασίας με κυπριακή εταιρία, η οποία δραστηριοποιείται και στο εξωτερικό ανακοίνωσε ο Κριστιάνο Ρονάλντο.

Πρόκειται για την εταιρεία «Exness» που ασχολείται με την παροχή επενδυτικών υπηρεσίων (forex). Εδρεύει στην Λεμεσό και μετά την ίδρυση της το 2008 παρουσιάζει μεγάλη ανάπτυξη, με αποτέλεσμα την επέκταση των εργασιών της στο εξωτερικό. Ο Πορτογάλος σούπερ-σταρ θα σπονσάρει την εταιρία, ενώ το όνομα και η εικόνα του θα είναι σε διαφημιστικά της Exness.

Διαβάστε επίσης: Πρώτο θέμα στον κόσμο: Κυπριακή εταιρεία χορηγός του Μπολτ

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο σχολίασε την συνεργασία με την εταιρία: «Είναι τιμή μου που συνεργάζομαι με μία διεθνή εταιρία που δίνει πίσω στον κόσμο, όχι μόνο με την παροχή των υπηρεσιών με την υψηλότερη ποιότητα, αλλά με το να αναπτύσσει μία κουλτούρα κοινωνικής ευθύνης. Συντάσσεται με την προσωπική μου ατζέντα να είμαι ο καλύτερος στη διεθνή ποδοσφαιρική σκηνή και να δίνω πίσω στην κοινότητα με κάθε ευκαιρία που έχω».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ