aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΚύπελλο Γερμανίας: Η Ζάαρμπρικεν ζητάει ημιτελικό με κόσμο κόντρα στη Λεβερκούζεν

Κύπελλο Γερμανίας: Η Ζάαρμπρικεν ζητάει ημιτελικό με κόσμο κόντρα στη Λεβερκούζεν

Η σταχτοπούτα του φετινού Κυπέλλου Γερμανίας, που ακούει στο όνομα Ζάαρμπρικεν, δεν θέλει να χάσει την ώθηση του κόσμου της από την εξίσωση των ημιτελικών κόντρα στη Μπάγερ Λεβερκούζεν (9/6, 21:45).

Για το λόγο αυτό, η ομάδα της τρίτης κατηγορίας Γερμανίας ζήτησε από τη DFB να επιτραπεί η προσέλευση φιλάθλων στο «Χέρμαν-Νόιμπεργκερ Στάντιον» κατά ένα ποσοστό, αφού όπως επισημαίνουν οι άνθρωποι της, ο δήμος στον οποίο ανήκει και οι υγειονομικοί κανονισμοί επιτρέπουν συγκέντρωση ενός μικρού μέρους παρευρισκόμενων σε δημόσιους χώρους.

Με δεδομένο το ότι για το Κύπελλο υπεύθυνη είναι αποκλειστικά η Ομοσπονδία και όχι η Bundesliga, οι ιθύνοντες της DFB θα εξετάσουν το αίτημα στη συνεδρίαση της Δευτέρας (8/6). Ωστόσο, οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος της Ζάαρμπρικεν, καθώς τα χρονικά περιθώρια δεν φτάνουν για να ληφθεί η έγκριση και από όλους τους τοπικούς φορείς.

Θυμίζεται ότι η Ζάαρμπρικεν απέκλεισε Κολωνία, Καρσλρούη και Φορτούνα Ντίσελντορφ στον δρόμο μέχρι τα ημιτελικά.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ