aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΚύπελλο Γερμανίας: Εκτός προημιτελικών Ντόρτμουντ και Λειψία (vid)

Κύπελλο Γερμανίας: Εκτός προημιτελικών Ντόρτμουντ και Λειψία (vid)

Εκτός Κυπέλλου Γερμανίας τέθηκαν από νωρίς Μπορούσια Ντόρτμουντ και Λειψία, ανοίγοντας τον δρόμο για την Μπάγερν Μονάχου (αντιμετωπίζει εντός την Χόφενχαϊμ). Οι Βεστφαλοί λύγισαν στην Βρέμη απέναντι στην Βέρντερ με 3-2, παρά το γεγονός ότι ο Έρλινγκ Χάαλαντ σκόραρε ξανά στο 67′, μπαίνοντας ως αλλαγή εκ νέου στο ημίχρονο (8 γκολ σε τέσσερις συμμετοχές).

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με 2-0 από το ημίχρονο χάρη στους Σέλκε (16′) και Μπίτενκουρτ (30′) και καθάρισαν ξανά την πρόκριση τρία λεπτά μετά το γκολ του Νορβηγού, με τον Ράσιτσα (70′). Παρ’ όλα αυτά, η ομάδα του Λουσιέν Φαβρ έβγαλε αντίδραση, μείωσε ξανά με τον 16χρονο Τζιοβάνι Ρέινα να πετυχαίνει το παρθενικό του γκολ στα κιτρινόμαυρα, αλλά να μην είναι αρκετό για να αποτρέψει τον αποκλεισμό. Ντεμπούτο έκανε και ο Τσαν, μπαίνοντας ως αλλαγή στο 89′.

Λίγο νωρίτερα, η Λειψία έπεφτε επίσης θύμα στην Φρανκφούρτη κόντρα στην προπερσινή Κυπελλούχο Άιντραχτ. Οι Αετοί επιβλήθηκαν με 3-1, με τους Σίλβα να ανοίγει το σκορ στο 17′ και τον Κόστιτς να σκοράρει δις (51′, 90+5′). Το μόνο που κατάφερε το σύνολο του Νάγκελσμαν ήταν να μειώσει προσωρινά στο 69′, με το παρθενικό γκολ του Ντάνι Όλμο ως Κόκκινος Ταύρος (πέρασε και ως αλλαγή στο ημίχρονο).

Ήταν φαβορί και το απέδειξε η Φορτούνα Ντίσελντορφ, και μάλιστα με πεντάρα στην έδρα της Καϊζερσλάουτερν. Παρά την ανατροπή των γηπεδούχων στο 0-1 του Αμπρομά (9′), με δύο τέρματα του Κουλβέτερ (10′, 34′), η Φορτούνα γύρισε το ματς στο β’ μέρος και το μετέτρεψε σε θρίαμβο χάρη στον διπλό Χένινγκς (49′), τον Τσίμερμαν (65′) και τον Στόγκερ (83′), για το τελικό 2-5.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ