aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΚύπελλο: Δύσκολες προκρίσεις για Λεγανιές και Νουμάνθια

Κύπελλο: Δύσκολες προκρίσεις για Λεγανιές και Νουμάνθια

Στους επαναληπτικούς της φάσης των 16, Λεγανιές και Νουμάνθια απέκλεισαν με μεγάλη δυσκολία τις Βαγιαδολίδ και Μάλαγα αντίστοιχα και συνεχίζουν στα προημιτελικά του Copa del Rey. Η Λεγανιές του τραυματία Σιόβα, αντιμετώπισε την Βαγιαδολίδ του βασικού Γιαννιώτα στη ρεβάνς του υπέρ της 2-1. Κάπως έτσι το γκολ του Τίτο στο 34’ έκανε το 3-1 στο συνολικό σκορ και δεν άφησε πολλά περιθώρια στη Βαγιαδολίδ να προσπαθήσει να βάλει δυο γκολ εκτός έδρας για να πάρει την πρόκριση.

Η Νουμάνθια ταξίδεψε στη Μάλαγα και το Ροσαλέδα με σκοπό να υπερασπιστεί το υπέρ της 2-1 του πρώτου ματς. Η αποστολή της έγινε δύσκολη όταν η Μάλαγα έκανε το 1-0 με τον Αντριάν (19’) μετά από ασίστ του Γιόνι και μπήκε για τα καλά στο κόλπο της πρόκρισης.

Στο δεύτερο μέρος όμως οι φιλοξενούμενοι ήταν τυχεροί και βρήκαν γρήγορα το εκτός έδρας γκολ που έψαχναν με τον Ελγεθάμπαλ (53’) να σκοράρει μετά από τελική πάσα του Νιέτο. Οι γηπεδούχοι όσο και αν προσπάθησαν δεν κατάφεραν να πετύχουν ένα γκολ που θα έφερνε το σκορ στα ίσια και κάπως έτσι αποκλείστηκαν από τους 8 του Copa del Rey.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ