aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΚβιλιτάια: «Aπό τις κορυφαίες μου εμφανίσεις» - Λόρια: «Eίναι μια απόδειξη...»

Κβιλιτάια: «Aπό τις κορυφαίες μου εμφανίσεις» – Λόρια: «Eίναι μια απόδειξη…»

Οι Γκιόργκι Κβιλιτάια και Γκιόργκι Λόρια της Ανόρθωσης παρέλαβαν τα βραβεία τους από τον ΠΑ.Σ.Π. και προχώρησαν σε δηλώσεις. Ο Γεωργιανός επιθετικός διακριθηκε ως ο πολυτιμότερος παίκτης της 12ης Αγωνιστικής του Πρωταθλήματος, ενώ τόνισε πως ο αγώνας εκείνης της αγωνιστικής απέναντι στην Ένωση ήταν από τις κορυφαίες εμφανίσεις του και το χατ-τρικ που πέτυχε το αποδεικνύει.

Ο συμπατριώτης του τερματοφύλακας από την άλλη παρέλαβε τα Stoiximan Golden Gloves για τον Δεύτερο Γύρο του Πρωταθλήματος αλλά και το βραβείο Stoiximan Top Save της 15ης Αγωνιστικής του Πρωταθλήματος. Στις δηλώσεις του ανέφερε πως τα βραβεία είναι απόδειξε της καλής πορείας που είχε η ομάδα στο Β’ γύρο του πρωταθλήματος.

Όσα δήλωσε ο Γκιόργκι Κβιλιτάια:

«Ο αγώνας με την Ένωση ήταν από τις κορυφαίες μου εμφανίσεις και το χατ-τρικ που πέτυχα το αποδεικνύει. Τότε είχα πάρει τη μπάλα σπίτι τώρα παίρνω και το βραβείο MVP άρα είναι καλό! Ευχαριστώ τον ΠΑ.Σ.Π. για το βραβείο και τους συμπαίκτες μου».

Όσα δήλωσε ο Γκιόργκι Λόρια:

«Το βραβείο αυτό είναι μια απόδειξη της καλής πορείας που είχε η ομάδα στο Β’ γύρο του πρωταθλήματος και είναι χαρούμενος για τα «χρυσά γάντια» που κέρδισα. Θέλω να πω και ευχαριστώ στον ΠΑ.Σ.Π. γιατί μας δίνουν ένα επιπλέον κίνητρο τα βραβεία αυτά, αλλά και στους συμπαίκτες μου γιατί χωρίς αυτούς καμιά επίδοση δεν είναι εφικτή».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ