aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΚβέσιτς και Σισοκό: Ρυθμίζονται οι εκκρεμότητες

Κβέσιτς και Σισοκό: Ρυθμίζονται οι εκκρεμότητες

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Η περίπτωση του Γιόσιπ Κβέσιτς (φώτο) δεν έχει κλείσει οριστικά στην Ανόρθωση μιας και στην «Κυρία» περιμένουν να πάρουν στα χέρια τους αναλυτική κατάσταση των αποτελεσμάτων των ιατρικών εξετάσεων που πέρασε. Αν προκύψει κάποιο πρόβλημα, η Ανόρθωση δεν θα προχωρήσει στην απόκτησή του, ενώ δεν είναι μυστικό ότι ήδη κοιτάζει κι άλλες περιπτώσεις.

Ο Ιμπραΐμ Σισοκό βρίσκεται στην Κύπρο και θα έχει επαφές με τη διοίκηση για να ολοκληρωθεί η συμφωνία και να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο. Βέβαια, θα του γίνουν και οι απαραίτητες συστάσεις, μιας και ο παίκτης έδειξε ασυνέπεια στην κάθοδό του στην Κύπρο, χάνοντας το αεροπλάνο δύο φορές!

Στο θέμα του τερματοφύλακα, μετά και το ναυάγιο με τον Αριέλ Αρούς, η «Κυρία» εξετάζει κάποιες περιπτώσεις και έχει αρχίσει επαφές. Στόχος είναι το συντομότερο να κλείσει και αυτό το κεφάλαιο. Σχετικά με την επίσημη έναρξη της προετοιμασίας θα γίνει πιθανόν μεταξύ 10 και 15 Ιουλίου, παρουσία φυσικά και του κόσμου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ