aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΚρυστάλλινος ο μετεγγραφικός σχεδιασμός του Κετσπάγια

Κρυστάλλινος ο μετεγγραφικός σχεδιασμός του Κετσπάγια

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Ο μετεγγραφικός σχεδιασμός της Ανόρθωσης για τον Ιανουάριο δεν είναι καθόλου πολύπλοκος. Τα πράγματα είναι ξεκάθαρα για τον Τιμούρ Κετσπάγια, ο οποίος θέλει λίγες αλλά ποιοτικές κινήσεις ενίσχυσης. Η περίπτωση Ντένις Πόποβιτς βρίσκεται εδώ και μέρες στον αφρό της επικαιρότητας. Και αυτό γιατί ο Γεωργιανός τεχνικός θέλει πολύ τον συγκεκριμένο μέσο μιας και θεωρεί ότι θα του δώσει πολλές λύσεις και θα τον απελευθερώσει.

Η συγκεκριμένη περίπτωση, βέβαια, παραμένει δύσκολη, όμως από την στιγμή που και ο ίδιος ο παίκτης θέλει να φύγει από τη Ζυρίχη και η ίδια η Ζυρίχη δεν θέλει να συνεχίσει μαζί του, τότε αυτό που μένει είναι ο ποδοσφαιριστής να τα βρει με τους Ελβετούς στην αποζημίωση. Απ’ εκεί και πέρα με το που μείνει ελεύθερος, η Ανόρθωση αποτελεί για τον ίδιο έναν ελκυστικό προορισμό, μιας και γνωρίζεται καλά με τον Κετσπάγια και πιστεύει ότι στην Ανόρθωση θα βρει ξανά ισχυρό κίνητρο και τη διάθεση για ποδόσφαιρο.

Όπως είναι τα πράγματα σήμερα με την Ανόρθωση να είναι στη δεύτερη θέση με έναν βαθμό από την Ομόνοια και με παιχνίδι λιγότερο, σίγουρα είναι μία δελεαστική επιλογή για κάθε παίκτη μιας και είναι πολύ πιθανό όποιος έρθει να αγωνιστεί του χρόνου στην Ευρώπη. Αυτό από μόνο του είναι μία πρόκληση.

Αν κάτι στραβώσει και ο Πόποβιτς δεν συμφωνήσει με την Ανόρθωση τότε ο Κετσπάγια θα στραφεί σε κάποιες εναλλακτικές λύσεις. Πάντως, πληροφορίες αναφέρουν ότι σήμερα πιθανότατα θα γίνει συνάντηση της πλευράς του Κοφί με την Ανόρθωση, κατά την οποία όπως όλα δείχνουν θα ενημερωθεί και επίσημα ότι είναι εκτός πλάνων. Έτσι, ο Κοφί είναι η πρώτη αποχώρηση από το ρόστερ για τον Ιανουάριο χωρίς να αποκλείεται να είναι και η τελευταία.

Όλα δείχνουν ότι για να υπάρξει δεύτερη αποχώρηση θα πρέπει να προκύψει πώληση ποδοσφαιριστή. Κάτι που τη δεδομένη στιγμή δεν φαίνεται να προκύπτει. Στόχος της Ανόρθωσης είναι και η ενίσχυση με παίκτη κάτω των 22. Αν βρεθεί κάτι αξιόλογο για το δεξί άκρο της άμυνας θα γίνει προσπάθεια απόκτησής του, όμως για την ώρα δεν υπάρχει κάτι δεδομένο ή χειροπιαστό. Άλλωστε, ακόμη υπάρχει χρόνος, αλλά το ψάξιμο βρίσκεται σε εξέλιξη.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ