aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Κρύωσαν» με Ενσούε, η απόφαση στον Απόλλωνα

«Κρύωσαν» με Ενσούε, η απόφαση στον Απόλλωνα

ΤOY ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Ο προβληματισμός στον Απόλλωνα για τον Εμίλιο Ενσούε είναι έντονος. Αυτό προκύπτει από το γεγονός ότι, ο ποδοσφαιριστής αρχικά εξέφρασε την πρόθεση για αποχώρηση και ακολούθως παρουσιάστηκε θετικός στην πρόταση του συλλόγου για μείωση των απολαβών του. Η θέση του Ενσούε, μια φεύγω και μια μένω, προβλημάτισε και είναι αβέβαιο το μέλλον του στην ομάδα. Ο Απόλλων είναι αυτός που θα αποφασίσει για το μέλλον του Ενσούε και με τα υφιστάμενα δεδομένα δύσκολα θα συνεχίσει στην ομάδα της Λεμεσού κι ας διατηρεί συμβόλαιο για την επόμενη περίοδο.

Όσον αφορά στον Τσάρλισον Μπένσοπ, στον Απόλλωνα θεωρούν δεδομένη την παραμονή του στην ομάδα τους κι ας μην έχει ακόμη απαντήσει στην πρότασή τους για μείωση των απολαβών του. Επιστρέφει στην Κύπρο αρχές της ερχόμενης εβδομάδας και τότε θα ξεκαθαρίσει μια και καλή το θέμα. Οι κυανόλευκοι επιθυμούν παραμονή του και ο μοναδικός λόγος που κρίνουν ότι ακόμη δεν απάντησε, είναι ότι ίσως να «ψάχνεται» για ομάδα στο εξωτερικό.

Οι κυανόλευκοι προτίθενται να εντάξουν στο ρόστερ τους και τρεις ποδοσφαιριστές κάτω των 22 ετών. Μέσο, επιθετικό και άλλον ένα, οι οποίοι θα δώσουν μεγαλύτερο βάθος στο ρόστερ. «Κλειστοί» στον Απόλλων είναι οι Ντιγκινί, Νταμπό και Φιλιώτης. Θα γίνει κίνηση για επιτελικό μέσο και επιθετικό. Πρόθεση είναι να αποκτηθούν δυο ικανοί ποδοσφαιριστές, που θα κάνουν τη διαφορά. Για τη θέση του επιτελικού μέσου, υποψήφιος είναι και ο Λάρσον του Άρη Θεσσαλονίκης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ