aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΚρούσμα κορωνοϊού στην Ανόρθωση, «συναγερμός» και τρέχουν όλοι για τεστ

Κρούσμα κορωνοϊού στην Ανόρθωση, «συναγερμός» και τρέχουν όλοι για τεστ

«Συναγερμό» σήμανε στην Ανόρθωση ο εντοπισμός κρούσματος κορωνοϊού ποδοσφαιριστή της ομάδας. Σύμφωνα με πληροφορίες του Goal.com.cy πρόκειται για παίκτη που δεν αγωνίστηκε στον χθεσινό αγώνα με τον Ολυμπιακό, όμως ήταν στην αποστολή της αναμέτρησης.

Στην ομάδα της Αμμοχώστου θα τηρήσουν το πρωτόκολλο της ΚΟΠ και την Τετάρτη (28/4) ολόκληρο το ποδοσφαιρικό τμήμα θα περάσει από τα απαραίτητα τεστ. Στην «Κυρία» αισιοδοξούν ότι δεν θα προκύψει διασπορά του ιού, καθώς υπάρχουν ενδείξεις ότι ο θετικός ποδοσφαιριστής κόλλησε από πρόσωπο εκτός της ομάδας, ενώ λήφθηκαν μέτρα από το πρωί της Τρίτης με απομόνωσή του.

Πάντως, είναι λογικό από την στιγμή που πρόκειται για ποδοσφαιριστή ο οποίος ήταν στην αποστολή του χθεσινού αγώνα με τον Ολυμπιακό να υπάρχει ανησυχία και αγωνία για τα αποτελέσματα των αυριανών εξετάσεων, αφού είμαστε 18 μέρες πριν τη διεξαγωγή του τελικού κυπέλλου της 15ης Μαΐου.

Διαβάστε επίσης: Η ενημέρωση της Ανόρθωσης για το θετικό κρούσμα κορωνοϊού

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ