aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΚρούση για Ιγκουαΐν η Τσέλσι

Κρούση για Ιγκουαΐν η Τσέλσι

Χορεύοντας (με τους) blues! Εναν «killer» στην επιθετική της γραμμή θέλει να προσθέσει η Τσέλσι, με τον Γκονσάλο Ιγκουαΐν να αποτελεί τον “πόθο” του νέου τεχνικού των “μπλε”, Μαουρίτσιο Σάρι.

Σύμφωνα με το «Sky Italia», η ομάδα του Λονδίνου έχει -ήδη- κάνει διερευνητική κρούση στη Γιουβέντους, προκειμένου να διαπιστώσει εάν υπάρχει πρόσφορο έδαφος για την πραγματοποίηση της μεταγραφής του Αργεντινού «κανονιού», ο οποίος πέτυχε 23 γκολ σε 50 εμφανίσεις με την φανέλα των “μπιανκονέρι” την περσινή σεζόν.

Το νέο «αφεντικό» στον αγγλικό πάγκο έχει συνεργαστεί στο παρελθόν με τον “Πιπίτα” στη Νάπολι και θέλει να τον έχει ξανά υπό τις οδηγίες του, αφού θεωρεί πως μπορεί να κάνει τη διαφορά στη γραμμή κρούσης των Λονδρέζων.

Από την πλευρά της, η «Γηραιά Κυρία» οφείλει να εναρμονιστεί με τις επιταγές της UEFA και ταυτόχρονα να τηρήσει τους κανονισμούς του Financial Fair Play, καθώς τα €105.000.000  που δαπανήθηκαν για την μεταγραφή του Κριστιάνο Ρονάλντο δημιουργούν προβλήματα στους «μπιανκονέρ».

Όπως αναφέρουν τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης, θεωρείται πολύ πιθανό ο λάτιν φορ να… θυσιαστεί στον βωμό των χρημάτων, με την Τσέλσι να πετυχαίνει το «colpo grosso», κάνοντας «δώρο» στον Ιταλό προπονητή τον 30χρονο επιθετικό, σε μία εξέλιξη που θα παρέχει το απαραίτητο οικονομικό «οξυγόνο»στη «βέκια σινιόρα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ