aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΚρούει τον κώδωνα του κινδύνου ο Απόλλων

Κρούει τον κώδωνα του κινδύνου ο Απόλλων

Μέσω της πιο κάτω ανάρτησης, το γραφείο Τύπου του Απόλλωνα καλεί τον κόσμο των κυανόλευκων να στήριξη την ομάδα σε αθλητοπρεπές πλαίσιο στο αποψινό παιχνίδι κόντρα στην Μίντιλαντ.

Αναλυτικά: «Απολλωνίστα κάθε ηλικίας, προστάτευσε την ομάδα μας στον αποψινό πολύ σημαντικό αγώνα με την Μίντιλαντ. Οι συμπεριφορές και οι εκδηλώσεις όλων μας, θα πρέπει να είναι αυστηρώς στα πλαίσια της αθλητοπρέπειας, ούτως ώστε να μη δώσουμε την παραμικρή αφορμή για επιπλέον τιμωρία της αγαπημένης μας ομάδας (απόψε η δίκη για τα γεγονότα με την Αμπερτίν).

Η κάθε απερισκεψία μπορεί να αποβεί καταστροφική για την αγαπημένη μας ομάδα. Το παραμικρό αρνητικό συμβάν μεταφράζεται αυτόματα, σε ποινή κεκλεισμένων των θυρών στον επόμενο εντός έδρας αγώνα της ομάδας μας από το Δικαστικό Σώμα της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου.

Στο γήπεδο θα βρίσκεται και 2ος παρατηρητής ο οποίος θα ελέγχει σχολαστικά τη συμπεριφορά και τις εκδηλώσεις των οπαδών μας. Υπενθυμίζουμε ότι απαγορεύεται αυστηρώς η μόνιμη παρουσία οπαδών μας κατά τη διάρκεια του αγώνα στους διαδρόμους των εξέδρων και στις εξόδους κινδύνου. Επίσης απαγορεύεται αυστηρά οι οπαδοί μας να πλησιάζουν τον πάγκο των αναπληρωματικών της φιλοξενούμενης ομάδας. Όλοι ενωμένοι και αποφασισμένοι να στηρίξουμε τους ποδοσφαιριστές μας και την τεχνική μας ηγεσία να φτάσουμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ