aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΚριστιάνο: «Το παρελθόν είναι για τα μουσεία, σηκώνεσαι γρήγορα και δυνατός»! (pic)

Κριστιάνο: «Το παρελθόν είναι για τα μουσεία, σηκώνεσαι γρήγορα και δυνατός»! (pic)

Ένα τρομερό μήνυμα έστειλε ο Κριστιάνο Ρονάλντο προς τους οπαδούς της Γιουβέντους αλλά και προς τους επικριτές του μετά τον αποκλεισμό της Γιουβέντους στο Champions League! «Η ιστορία δεν διαγράφεται, αλλά… ανήκει στα μουσεία»!

Ο CR7 ξέρει πως επωμίζεται πολύ μεγάλο κομμάτι της αποτυχίας της Γιουβέντους γι’ ακόμα μια σεζόν να κάνει κάτι αξιόλογο στο Champions League και ήρθε ο αποκλεισμός από τη φάση των «16» στα δυο ματς με την Πόρτο.

Γράφοντας στα social media, ο Κριστιάνο θέλησε να στείλει πολλά μηνύματα προς πάσα κατεύθυνση και να συνεχίσει τη δουλειά με το βλέμμα μονάχα στις επιτυχίες…

«Πιο σημαντικό από τις φορές που πέφτεις στη ζωή, είναι πόσο γρήγορα και δυνατά στέκεσαι ξανά στα πόδια σου.

Οι πραγματικοί Πρωταθλητές δεν “σπάνε” ποτέ. Η συγκέντρωσή μας τώρα είναι στο ματς με την Κάλιαρι για το πρωτάθλημα, στο Κύπελλο Ιταλίας που έχουμε τον τελικό και σε όσα περισσότερα μπορούμε να πετύχουμε τη φετινή σεζόν.

Η αλήθεια είναι ότι το παρελθόν ανήκει στα μουσεία. Όμως το ποδόσφαιρο έχει μνήμη, όπως κι εγώ. Η ιστορία δεν διαγράφεται, γράφεται κάθε μέρα με επαναφορά, ομαδικό πνεύμα, επιμονή και σκληρή δουλειά. Κι αυτοί που δεν το καταλαβαίνουν αυτό, δεν θα φτάσουν ποτέ στην επιτυχία και την δόξα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ