aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΚριστιάνο Ρονάλντο: Τα χρήματα, οι στόχοι και οι δεύτερες σκέψεις για παραμονή στο Τορίνο

Κριστιάνο Ρονάλντο: Τα χρήματα, οι στόχοι και οι δεύτερες σκέψεις για παραμονή στο Τορίνο

Το μέλλον του θα κληθεί να σκεφτεί σύντομα ο Κριστιάνο Ρονάλντο, μιας και το επόμενο καλοκαίρι ολοκληρώνεται η συνεργασία του με την Γιουβέντους.

Ο Πορτογάλος αστέρας από τη μέρα που έφτασε στο Τορίνο για λογαριασμό της Γιουβέντους, γνώρισε την αποθέωση. Λογικό άλλωστε από τη στιγμή που μιλάμε για έναν από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές στον κόσμο. Ο Ρονάλντο βοήθησε τους «μπιανκονέρι» να φτάσουν σε μία ακόμη κατάκτηση του πρωταθλήματος, όμως ο διακαής πόθος του 36χρονου επιθετικού παραμένει η κατάκτηση του Champions League.

Ωστόσο, ούτε φέτος κατάφερε να φτάσει στον πολυπόθητο στόχο μιας και η ομάδα του δεν κατάφερε να προκριθεί στους προημιτελικούς του Champions League για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν.

Το συμβόλαιο του ολοκληρώνεται το καλοκαίρι το 2022 και ήδη από τώρα κυκλοφορούν φήμες περί αποχώρησής του από την Ιταλία. Ρεάλ, Παρί και Γιουνάιτεντ φημολογούνται ότι τον έχουν βάλει στο στόχαστρό τους και θα επιχειρήσουν στο τέλος της σεζόν να τον κάνουν δικό τους.

Αλλωστε και ο τεχνικός των «μερέγνκες», Ζινεντίν Ζιντάν, άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο επιστροφής του στη Μαδρίτη. Παρά τα δημοσιεύματα που κυκλοφορούν για την αποχώρησή του, τα ιταλικά Μέσα κάνουν λόγο για παραμονή του «CR7» αν εξετάσει και βάλει σε πρώτο πλάνο τα… χρήματα.

Δείτε επίσης: Αβέβαιο το μέλλον του Ντιμπάλα στην Γιουβέντους

Ο Ρονάλντο αυτή τη στιγμή αμείβεται με 30 εκατ. ετησίως στην Γιουβέντους. Χρήματα τα οποία δύσκολα θα προσφέρει άλλη ομάδα, ειδικά αυτό το διάστημα που οι περισσότεροι σύλλογοι, αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα, εξαιτίας της πανδημίας.

Οπως επίσης, ο Πορτογάλος γλιτώνει ένα μεγάλο χρηματικό ποσό λόγω και της φορολογίας που υπάρχει στην Ιταλία. Οι εργαζόμενοι από το εξωτερικό μπορούν να πληρώσουν εφάπαξ ποσό 100.000 ευρώ σε φόρους επί των χρημάτων που κερδίζουν αλλού.

Από την άλλη η ομάδα του Ανιέλι θα ήθελε να κρατήσει τον Κριστιάνο στο Τορίνο και όχι μόνο για αγωνιστικούς λόγους, καθώς στην πρώτη σεζόν του Ρονάλντο με τα «ασπρόμαυρα», είδε τις χορηγίες να αυξάνονται κατά 25 εκατ. ευρώ.

Βέβαια, στο τέλος της τρέχουσας σεζόν Ρονάλντο και διοίκηση θα κάτσουν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων και μένει να δούμε αν ο Κριστιάνο συνεχίσει με τους «μπιανκονέρι» τουλάχιστον μέχρι την ολοκλήρωση του συμβολαίου του ή αποφασίσει στα 36 του να ανοίξει νέο κεφάλαιο στην πλούσια ποδοσφαιρική του καριέρα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ