aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΚριστιάνο Ρονάλντο – Γιουβέντους: «Είμαι ακόμη μακριά από το τέλος»

Κριστιάνο Ρονάλντο – Γιουβέντους: «Είμαι ακόμη μακριά από το τέλος»

Μετά το ματς κόντρα στην Κάλιαρι και το μεγαλειώδες χατ-τρικ του, ο Κριστιάνο Ρονάλντο ξεκαθάρισε ότι δεν έχει στα άμεσα σχέδιά του την… απόσυρση κι έδειξε «διψασμένος» για νέους τίτλους και διακρίσεις.

Ο αποκλεισμός της Γιουβέντους από τους «16» του Champions League, ο συμβολισμός του τέλους εποχής με την ταυτόχρονη απουσία του Λιονέλ Μέσι από τους «8» μετά από 16 χρόνια, αποτέλεσε υπενθύμιση ότι ο Κριστιάνο Ρονάλντο βρίσκεται στη δύση της καριέρας του. Εκείνος, όμως, είχε έτοιμη την απάντηση σε όσους έσπευσαν να τον επικρίνουν. Χατ-τρικ Νο57 στην καριέρα του κόντρα στην Κάλιαρι, το 10ο «τέλειο» (κεφαλιά, γκολ με δεξί, γκολ με αριστερό πόδι) και το 2ο ταχύτερο που έχει πετύχει ποτέ στα ευρωπαϊκά γήπεδα. Κι αυτό ήταν μόνο η αρχή, με τον Πορτογάλο σούπερ σταρ να εμφανίζεται μετά το τέλος του αγώνα πιο «διψασμένος» από ποτέ για τίτλους, διακρίσεις και νέες κορυφές στο θρυλικό όνομα του «CR7».

«Ανυπομονώ για τα νέα παιχνίδια και τις επόμενες προκλήσεις, τα επόμενα ρεκόρ και τα τρόπαια. Πιστέψτε με, η ιστορία μου απέχει πολύ από το τέλος. Το μέλλον μου είναι το αύριο και έχω τόσα πολλά ακόμη να κατακτήσω με τη Γιουβέντους και την εθνική Πορτογαλίας», ήταν το μήνυμα γεμάτο κίνητρο και… άγριες διαθέσεις από τον σούπερ σταρ των Μπιανκονέρι.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ