aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΚριστιάνο Ρονάλντο: «Αισθανόμαστε ότι πληγώθηκε ένα ολόκληρο έθνος»

Κριστιάνο Ρονάλντο: «Αισθανόμαστε ότι πληγώθηκε ένα ολόκληρο έθνος»

Δεν πέρασαν παρά λίγα λεπτά μετά το φινάλε του Σερβία – Πορτογαλία για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, που βρήκε τους Ίβηρες να βράζουν για τη διαιτησία για τη μη κατακύρωση του πεντακάθαρου γκολ του Κριστιάνο Ρονάλντο στο 93′ και ο αρχηγός και ηγέτης της ομάδας του Φερνάντο Σάντος έκανε ποστάρισμα στο Instagram με αναφορά για την τελευταία φάση αλλά και με ξεκάθαρο μήνυμα ανασύνταξης.

«Το να είμαι αρχηγός της εθνικής ομάδας της Πορτογαλίας είναι μία από τις μεγαλύτερες τιμές και από τα μεγαλύτερα προνόμια της ζωής μου. Πάντα έδινα και θα δίνω τα πάντα για τη χώρα μου, αυτό δεν θα αλλάξει ποτέ. Υπάρχουν όμως δύσκολες καταστάσεις που βρίσκουμε απέναντί μας, ειδικά όταν νιώθουμε πως πληγώθηκε ένα ολόκληρο έθνος.

Σήκωσε το κεφάλι και αντιμετώπισε την επόμενη πρόκληση τώρα! Πάμε Πορτογαλία», έγραψε ο σούπερ σταρ της Γιουβέντους στην προσωπικό λογαριασμό του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ