aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΚρίσιμο τετ α τετ το Σάββατο

Κρίσιμο τετ α τετ το Σάββατο

TOY ΠΑΝΙΚΟΥ ΘΕΟΔΟΣΙΟΥ

Στην ΑΕΛ ο Ντούσαν Κερκεζ κατάφερε και πάλι να πάρει (σχεδόν) άριστα στη διαχείριση του αγώνα. Εκεί που έπρεπε να ρισκάρει στο ντέρμπι με τον Απόλλωνα το έκανε και θα μπορούσε εάν ο Αντάμοβιτς έστελνε την μπάλα στα δίχτυα αμαρκάριστος από το ύψος του πέναλτι οι γαλαζοκίτρινοι να απολάμβαναν σήμερα τη μοναξιά στην κορυφή της βαθμολογίας.

Ο χρόνος δεν γυρίζει πίσω και πλέον ο τεχνικός της ομάδας αλλά και οι παίκτες του βλέπουν την επομένη αναμέτρηση με την Ομόνοια. Το παιχνίδι με τους πράσινους είναι μια μεγάλη ευκαιρία για την λεμεσιανή ομάδα, αφού αν καταφέρει να κερδίσει θα ανεβεί στην πρώτη θεση της βαθμολογίας σε ένα κρίσιμο σημείο του πρωταθλήματος.

Ο Κέρκεζ περιμένει να δει την κατάσταση του Έουλερ που αποχώρησε από το χθεσινό ντέρμπι με ένα μικροπρόβλημα. Επίσης πολύ πιθανόν να επιστρέψει στη διάθεση του Βόσνιου προπονητή ο Μπουνόζα, που έμεινε οριακά εκτός αποστολής στον αγώνα με τον Απόλλωνα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ