aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΚρίνεται του Μάρκο Αϊρόσα

Κρίνεται του Μάρκο Αϊρόσα

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Σήμερα θα ξεκαθαρίσει η συμμετοχή του Μάρκο Αϊρόσα στο αυριανό ντέρμπι με την Aνόρθωση. Ο Αγκολέζος ακραίος αμυντικός, που δεν αγωνίστηκε στον αγώνα με τη Νέα Σαλαμίνα, ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα και χθες και στη σημερινή προπόνηση θα διαφανεί αν θα είναι σε θέση να αγωνιστεί στο σημαντικό παιχνίδι της ομάδας του. Αν δεν μπορέσει να δώσει το «παρών» του, τη θέση στο δεξί άκρο της άμυνας θα πάρει ο Χάρης Κυριάκου, ο οποίος είχε αγωνιστεί και στο προηγούμενο ματς με τη Νέα Σαλαμίνα και είχε μάλιστα καλή απόδοση.

Διαβάστε επίσης: Ξέσπασμα Αϊρόσα: «Δεν έχω κίνητρο να παίζω…»

Πέρα από τον Αϊρόσα που είναι αμφίβολος, οι υπόλοιποι είναι έτοιμοι και στη διάθεση του προπονητή τους. Ένα μικρό πρόβλημα με τον Φιντέλις ξεπεράστηκε. Ο Μπρούνο Μπαλταζάρ δεν έχει ακόμη αποφασίσει για μια-δύο θέσεις στην ενδεκάδα που θέλει να παρουσιάσει αύριο. Η επιστροφή του Μπενίτεθ, έβαλε σε σκέψεις τον Πορτογάλο προπονητή. Αν ο τελευταίος ξεκινήσει στο αριστερό άκρο της επίθεσης, ίσως δούμε τον Γκαμπιονέτα να παίρνει θέση πίσω από τον Ν. Τεσέιρα στην κορυφή της επίθεσης. Στο δεξί άκρο θα διατηρηθεί ο Τόρες. Θα αγωνιστούν στον άξονα της μεσαίας γραμμής οι Σίλβα και Σοάρες και θα μείνει ενδεχομένως στον πάγκο ο Ρομάν. Το παιχνίδι είναι εξαιρετικής σημασίας και στην ΑΕΛ στηρίζουν πολλά στην ομοιογένεια που υπάρχει το τελευταίο διάστημα, μετά την προσθήκη των νεοφερμένων που μπήκαν με την πρώτη στο πετσί της ομάδας.

Διαβάστε επίσης: Αϊρόσα σε Αλνταΐρ: «Είσαι μεγάλος τύπος»

Ο Μπαλταζάρ δούλεψε στην τακτική τις τελευταίες μέρες. Την ίδια ώρα μιλώντας στους ποδοσφαιριστές, τους τόνισε πως θα χρειαστεί να καταθέσουν και ψυχή, να έχουν υπομονή και να περιορίσουν τα λάθη τους. Η αντίπαλός τους είναι ποιοτική και δυσκολοκατάβλητη και αναμένεται να κυριαρχήσει και η δύναμη. Οι γαλαζοκίτρινοι έδειξαν αρκετή βελτίωση στον επιθετικό τομέα. Θα αποδειχθεί σε βάθος πού μπορεί να φθάσει η ΑΕΛ, η οποία βρίσκεται σε μια από τις καλύτερες φάσεις της φετινής περιόδου.

Διαβάστε επίσης: Ο Αϊρόσα και ο Ουόν

Το κλίμα είναι εξαιρετικό και στις προπονήσεις αλλά και στα παιχνίδια, έχει φανεί πόσο δεμένη είναι η ομάδα. Ο Μπαλταζάρ και οι άνθρωποι που είναι γύρω από τους ποδοσφαιριστές κάνουν ό,τι είναι δυνατόν για να κρατηθεί σε υψηλά επίπεδα η αγωνιστική διάθεση των ποδοσφαιριστών. Τα αποτελέσματα είναι που μετρούν και αν η ΑΕΛ καταφέρει να κερδίσει την Κυριακή, θα εισέλθει στην τελική φάση του πρωταθλήματος με άλλη φόρα και δυναμική.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ