aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΚραυγή αγωνίας του Νίκου Παναγιώτου για την Ανόρθωση

Κραυγή αγωνίας του Νίκου Παναγιώτου για την Ανόρθωση

Ο Νίκος Παναγιώτου ήταν φιλοξενούμενος στην εκπομπή του Active (107.4 & 102.5) «Τα Λέμε Όλα» και αναφέρθηκε στους αγώνες κυπέλλου, την εξέλιξη του πρωταθλήματος αλλά και όλα όσα αφορούν την Ανόρθωση.

Ο Κύπριος τεχνικός, εξέφρασε τις ανησυχίες του για την κατάσταση στην «Μεγάλη Κυρία», τονίζοντας ότι η Ανόρθωση είναι μεγάλη ομάδα και σύντομα θα βρει το δρόμο της αρκεί να στηριχτεί από τους φιλάθλους της.

Αναλυτικά: 

Για τα αποτελέσματα του κυπέλλου: «Σφραγίστηκαν τα τρία εισιτήρια και έμεινε το ΑΠΟΕΛ – ΑΕΚ. Το 1-1 είναι πολύ καλό για την ΑΕΚ αλλά ο ΑΠΟΕΛ είναι ικανός για όλα στο ΑΕΚ Αρένα. Δεν υπήρχε η ευστοχία για ένα πιο μεγάλο σκορ. Πιστεύω και στο δεύτερο παιχνίδι θα προσπαθήσουν να μην χάσουν».

Για την πρόκριση της ΕΝΠ: «Δικαιούνται οι φίλοι της ΕΝΠ να χαίρονται με αυτή την επιτυχία. Είναι οκτώ παιχνίδια και εγώ λέω ότι αν φανείς λίγο τυχερός και λίγο αποτελεσματικός τότε θα βρεθείς στον τελικό. Η ΕΝΠ κατάφερε να περάσει την Ανόρθωση σαν αουντσάιντερ και κατάφερε να πάρει καλό αποτέλεσμα στην Πάφο. Πιστεύουν στην ομάδα τους και θέλουν να κατακτήσουν τον τίτλο».

Για το αν κρίνει φαβορί τον ΑΠΟΕΛ για τον τίτλο του πρωταθλητή: «Το φετινό ΑΠΟΕΛ έκανε μια πορεία με την οποία κέρδισε όλους τους μεγάλους και έχασε από τους φαινομενικά μικρούς. Το ότι έχει δύο νίκες σε βάρος του Απόλλωνα είναι σημαντικό για την ψυχολογία αλλά και το ότι αρχίζει τα πλέι οφς από την πρώτη θέση. Ο ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΠ δεν αφήνει τίποτα στην τύχη, μπορεί να επιβληθεί του αντιπάλου. Είχε πρόβλημα στην επίθεση αλλά ο Μπάλογκ κάλυψε το κενό».

Για το αν πιστεύει ότι η μετεγγραφική ενίσχυση που δεν έγινε στον Απόλλωνα θα στοιχήσει: «Οι άνθρωποι που βρίσκονται στο Κολόσσι και ο Σοφρώνης ξέρουν καλύτερα. Σίγουρα θα ήθελαν κάτι περισσότερο. Θα δουλεύουν να βρουν λύσεις και προβλέπεται ότι θα γίνει μια δυνατή μάχη μέχρι το τέλος. Να μην μας φεύγει και από το μυαλό η ΑΕΛ. Θα δώσει εξετάσεις στα πλέι οφς».

Όσο αφορά στην Ανόρθωση τόνισε: «Τον τελευταίο καιρό ακούστηκαν και έγιναν πάρα πολλά με το παιχνίδι με τον Απόλλωνα μετά προέκυψε η αλλαγή στην διοίκηση και τα οικονομικά. Ο κόσμος απογοητεύτηκε πολύ και γίνεται πολύ αυστηρός κριτής. Γίνεται αυτό που δεν πρέπει να γίνεται πρέπει να σταματήσει ο μηδενισμός. Η Ανόρθωση έχει 108 χρόνια ιστορίας και θα έχει κι άλλα τόσα. Η Ανόρθωση πρέπει να πρωταγωνιστεί είναι μεγάλη ομάδα και για να την υπηρετήσεις πρέπει να είναι τιμή στον καθένα. Κανείς δεν έχει χάσει λεφτά από την ομάδα και ούτε θα χάσουν. Εμένα με βρίσκει αντίθετο αυτό το μπάχαλο που έγινε. Πρέπει να υψωθεί η περηφάνια του Ανορθωσιάτη. Αυτά τα 108 χρόνια έχουν μεγάλη ιστορία και αυτό που χρειάζεται είναι να αναγεννηθεί. Ο κόσμος πρέπει να σταματήσει την μουρμούρα, οι προσωπολατρίες κάνουν κακό στην Ανόρθωση».

Για το τι πλήγωσε την Ανόρθωση: «Θα ξανά τονίσω ότι είναι τιμή να υπηρετείς την Ανόρθωση. Από το 2009 και μετά μπήκαν ικανοί άνθρωποι και λάθη γίνονται από αυτούς που δουλεύουν όχι από αυτούς που δεν δουλεύουν. Ο κόσμος έχει κουραστεί να είναι κομπάρσος, η ομάδα θα βρει τον δρόμο της απλός όποιος αναλάβει θα πρέπει να στηριχθεί».

Στη συνέχεια συμπλήρωσε: «Ένα σωματείο με αυτή την ιστορία και ένα σωματείο που το γνωρίζει όλη η Ευρώπη θα πρέπει να νιώθει τιμή για οποιονδήποτε δουλεύει. Αυτό με τα οικονομικά δεδεομένα πρέπει να ξεχαστεί γρήγορα Η Ανόρθωση είναι μία και τους χωράει όλους, όποιος δεν θέλει να φύγει μπορεί να πάει όπου αλλού γουστάρει. Πρέπει όλοι να είναι με την Ανόρθωση και με κανένα άλλο».

Για το αν προσεγγίστηκε από τον Παντελή: «Δεν χρειάζεται να μιλήσουμε για αυτό τώρα… Η Ανόρθωση χρειάζεται να μονιάσει, ο κόσμος της Ανόρθωσης πρέπει να μη χάνει τον χρόνο του στα Facebook. Όποιος θα δουλέψει για την Ανόρθωση θα πρέπει να είναι περήφανος και να έχει να λέει ότι δουλεύει στην πιο ιστορική ομάδα της Κύπρου».

Για το μέλλον του: «Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει κάτι στον ορίζοντα, αν υπάρχει κάτι θα το μελετήσω. Στην Κύπρο τα δεδομένα είναι αρκετά στενά, ελάχιστες οι θέσεις είναι δύσκολο να σε εμπιστευτούν. Το γήπεδο μου λείπει δεν μπορώ να το πιστέψω ότι λείπω τόσο καιρό. Είμαι πιστός στο ποδόσφαιρο και αυτό που αγαπάω».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ